In de winkel van profijt was alles prima en werd ik netjes behandeld. Bij de klantenservice van de bezorging was dit ver te zoeken. Werd niet meegedacht met me toen ik zei dat ik 5 dagen werk. Er... In de winkel van profijt was alles prima en werd ik netjes behandeld. Bij de klantenservice van de bezorging was dit ver te zoeken. Werd niet meegedacht met me toen ik zei dat ik 5 dagen werk. Er werd tot 2 keer toe gevraagd of ik niet even van mijn werk naar huis kon komen. Toen ik aangaf dat dat niet gaat omdat ik in het onderwijs werk, moest er maar iemand bij mij in huis gaan zitten om de bezorgers te ontvangen. Toen maar een dag ingepland met de hoop dat het 's middags geleverd zou worden. De dag erna nog een keer gebeld of ze dit er niet bij konden zetten als voorkeur. Maar daar kon geen rekening mee worden gehouden. 2 dagen van tevoren nogmaals gebeld en toen voor het eerst een meedenkende medewerktster aan de lijn. Ze zou in de opmerkingen erbij zetten dat mijn bestelling als laatste geleverd moest worden.

Zie bovenaan.

Zie bovenaan.

Henk en Evelien

Heel vriendelijk personeel, goede kwaliteit, al vaker meubels gekocht en blijft onze favoriete winkel

Moderne en gezellige winkel

Mevr Koevoet

Goede service. Meubels netjes afgeleverd en vriendelijke mensen.

Perfecte uitleg

Deskundig, tijdig, vriendelijk, afspraken nagekomen, top!

Prettig gewinkeld geen druk tot kopen, kundige verkoopster

Klant kan rustig rondkijken

Wij hebben prima ervaringen met dit bedrijf

Op dit moment niet

Volbeda

Goed.

Plezierige benadering en gastvrije ontvangst.

Allereerst lijkt de aankoop goedkoper. Dit is dan het minimale wat er aan een relaxed stoel zit. Het is dan even slikken dat het een stuk duurder is. Hier houden wij niet zo van.

Ben bij de bestelling van mijn spullen goed geholpen alleen toen bleek dat mijn meubelen vertraging opliepen had ik wel graag gehad dat profijt meubel iets van zich had laten horen .

A Vissenberg

Zeer goede ervaring. jammer dat we niet konden afdingen waardoor ze met de prijs dan ook onder die van een ander zouden komen

Lopen uitstekend mee met de nieuwe trends

laat een beetje handelen toe waardoor klant nog een beter gevoel krijgt na de aankoop