Ze hebben hier voor ons leuke betaalbare meubels

geen bijzonderheden

mensen niet verplichten om een aanbetaling te moeten doen aangezien dit niet wettelijk verplicht is, wij hebben niets aanbetaald

Goed!

Er zat ontzettend veel zaagsel bij mijn meubels, alles zat onder. Ook stonden de namen verkeerd gemeld, waardoor het zoeken was om alles bij elkaren te vinden.

Meriam Koch

Xxxxxx

xxxxx

Het is erg jammer dat, na veertien weken levertijd, op de dag van levering de tafel met verkeerde tafelpoten wordt geleverd.
Bezorger maakte hiervan een notitie, wij ontvangen na 5 dagen een...
Bezorger maakte hiervan een notitie, wij ontvangen na 5 dagen een zakelijk mailtje met de mededeling dat we binnen zeven werkdagen meer horen en daar mag je het dan mee doen.
Verder hebben wij tot heden toe niets meer gehoord. Het is bijzonder jammer dat bij aankoop alles wordt gedaan maar bij een fout een terughoudende houding wordt aangenomen.
Leverancier / Profijt maakt een fout, zij moeten dan hun verantwoording nemen en ons op de hoogte houden over hoe en wat.

paula bogaers..

Tevreden.

zeer correct..

Eerste aankoop bij Profijt meubel

Ja erg behulpzaam bij het kiezen en samenstellen van een product (zetel)

Nee, mijn eerste indruk was perfect

neen

neen

J B van der Stel

Voorlopig redelijk goed.

Nee nog niet

Nog geen mening hierover , omdat het product nog niet volledig is afgeleverd,

Mooi bedrijf

klant82

Goed advies en aardige medewerkers in de winkel.
Nog even afwachten hoe de service mbt beschadigingen tijdens levering verder gaat.

Leuke en vriendelijke medewerkers in de winkel. vertelde de voor en nadelen van de producten.

Je kan alleen maar per aanmeldformulier een serviceaanvraag doen. Het zou ook handig zijn als dit telefonisch kan.

Positieve ervaring bij aanschaf van een bank

Geen bijzondere sterke punten

Geen specifieke verbeterpunten