Van der ploeg

Zeer goed

Goede verkopers met kennis

Nvt

We werden prettig geholpen en mochten zelfs stalen stof mee naar huis nemen om te zien of we wel de juiste kleur hadden gekozen.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Nvt

Wendy Oud

Wij hebben vorige week een bank gekocht voor ruim 3000 euro, voor ons is het dan heel raar wanneer er dan ook nog 65 euro bezorgkosten in rekening worden gebracht. Dit komt heel onprofessioneel over.

Zie eerdere opmerking.

Rinke de Klerk

We gingen een back kopen en we zijn er in geslaagd, hij is besteld natuurlijk horen we ook dat het resultaat goed is.

Fijn dat je de bank zelf in opstelling samen kon stellen

Banken in verschillende stoffen zetten. Ik kreeg het idee dat vaak dezelfde soort stoffen oververtegenwoordigd waren.

Gerard Gootjes

Is als zeer goed ervaren !

Het Laten merken dat je er bent en dat je rustig zelf kan kijken wat je wilt. Daarna rustig en keurige uitleg over wat we wilden . Staal met uitgezochte stof mocht mee naar huis om te kijken in dag... Het Laten merken dat je er bent en dat je rustig zelf kan kijken wat je wilt. Daarna rustig en keurige uitleg over wat we wilden . Staal met uitgezochte stof mocht mee naar huis om te kijken in dag en avondlicht voor de uitstraling , kortom prima geholpen

Geen , het was gewoon goed

Ryan botman

Een hele mooie winkel met heel aardig personeel. We zijn uitstekend geholpen onder het genot van een kopje thee. Een hele mooie tafel en een bank uitgezogd en thuis afgeleverd voor ons

Uitstekend

Aardig personeel

C. Pieterse

Personeel weet waar ze over praten. Je wordt goed geïnformeerd. Het assortiment is divers. En de prijs is niet overdreven duur. We komen toch steeds uiteindelijk bij profijt meubel terug, nadat we... Personeel weet waar ze over praten. Je wordt goed geïnformeerd. Het assortiment is divers. En de prijs is niet overdreven duur. We komen toch steeds uiteindelijk bij profijt meubel terug, nadat we ook bij anderen hebben gekeken. Kwaliteit is goed...

Zie het stukje hierboven over ervaring met het bedrijf.

Geen verbeterpunten

Martine De Boer

Vriendelijk personeel met ontzettend veel geduld. Geeft op geen enkele manier het gevoel dat je te besluiteloos bent of lang duurt.

Verlichting geeft een zeer vertekend beeld van de werkelijke kleur van de stoffen.

Wit

Vriendelijk, alles duidelijk uitgelegd en prijs was top

Mooi assortiment, vriendelijk personeel, veel winkels geweest maar prijs/kwaliteit verhouding staat deze winkel bovenaan.

Jolanda Klok

Ik had jaren terug een bank gekocht en had de service en de bank zelf als erg plezierig ervaren dat ik wederom een nieuwe bank kocht.

Kwaliteitsproduct

Heb ik niet. Medewerkers zijn vriendelijk.