Marieke Glim

We hebben een 2 en 2,5 bankstel besteld en 2 relax stoelen, we wachten nog op onze bestelling.

We vinden het prettig dat we uit meerdere keuzes ons bankstel samen konden stellen

We hebben 31 januari ( week 5 ) onze bank en stoelen besteld, de levertijd zou 6 tot 8 weken bedragen nu zijn we eind april en hebben we van de week gehoord dat in week 21 de stoelen worden... We hebben 31 januari ( week 5 ) onze bank en stoelen besteld, de levertijd zou 6 tot 8 weken bedragen nu zijn we eind april en hebben we van de week gehoord dat in week 21 de stoelen worden geleverd , dat valt ons erg tegen.

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
komende maandag zullen wij nogmaals contact opnemen met de leverancier van de fauteuils daar deze al geleverd hadden moeten zijn. Mochten uw stoelen niet binnen zeer korte tijd binnenkomen laten wij uw bankstel alvast bij u thuis afleveren en komen wij de fauteuils naleveren. Onze excuses voor het uitlopen van de opgegeven levertijd en wij komen hier dinsdag bij u op terug.

Molenaar

Prima geholpen in winkel waar bank gekocht is.
Prima geholpen in winkel waar bank gekocht is.
Helaas is communicatie vanuit ander filiaal niet goed verlopen. Wij hebben het idee voorgelogen te zijn. Blijkbaar heeft franchise ondernemerschap hier een invloed op.

Vriendelijk personeel.

Koppeling tussen magazijn en winkel verbeteren m.b.t. beschikbaarheid aanhangwagen om meubelen op te halen. In ons geval was besprek van een aanhangwagen niet mogelijk, later waren wagens vol geboekt.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw reactie, wij proberen om de communicatie tussen de winkel en het magazijn m.b.t. het reserveren van de aanhangwagen zo strak mogelijk te plannen. Onze excuses als er om welke reden dan ook hier een misverstand over ontstaan is bij het afhalen van uw nieuwe bank.

F.T. van schagen

Super positief

Gewoon een goed bedrijf

geen alles top

Ido Reitsma

Ik werd goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een meubel.

Hetzelfde als hierboven, goed en vriendelijk geholpen.

Alles is goed verlopen, ga zo door!

m.broersen

De verkoper en bezorgers van de kast werkten netjes en ruimde de kamer keurig op. En waren klantvriendelijk.

JMJ Witte

Heel goed

Goede service en leuke behandeling

x

Goede service. Bank besteld en binnen opgegeven termijn binnen. Geen klachten.

M. van Avezaath

Op tijd ons bankstel ontvangen en nog een leuke stenen pot met lekkers erin (van Jamin) gekregen ook!!!! De verkoper nam echt de tijd en goed advies.....(geen verkopers praatje) er is voldoende... Op tijd ons bankstel ontvangen en nog een leuke stenen pot met lekkers erin (van Jamin) gekregen ook!!!! De verkoper nam echt de tijd en goed advies.....(geen verkopers praatje) er is voldoende keus en volop mogelijkheden met meubels. Volgende keer gaan we weer naar ProfijtMeubel!!!!!

-voldoende keus
-afgesproken levertijd

helemaal niets!!!!!

Tiny Koning

Goede ervaring

Nee.

Geen tips,ga zo door.

Molenaar & Hermes Advocaten en mediators

We hebben acht stoelen gekocht voor ons nieuwe kantoor, waarbij wij prima zijn geholpen. De verhouding aanvullende verzekering en kosten van de stoelen was niet in verhouding (is ook niet voor... We hebben acht stoelen gekocht voor ons nieuwe kantoor, waarbij wij prima zijn geholpen. De verhouding aanvullende verzekering en kosten van de stoelen was niet in verhouding (is ook niet voor gekozen)

Prima stoelen gekocht, voor een dito prijs. En de bonbons bij aflevering, waren super en werd erg gewaardeerd.

Het zou fijn zijn als de aflevertermijn wordt gehaald.

Geachte klant,
hartelijk dank voor uw reactie. Uit controle blijkt dat destijds door de jaarwisseling de opgegeven levertijd niet gehaald is en met enkele weken is uitgelopen. Onze excuses hiervoor.
met vriendelijke groet,