André van Heck

Zeer Prettig en de Vriendelijkheid waar wij bij onze eerste aankoop ((bankstel Ridgway2 x 3 zit ))is een dikke 10 waard !! Door de Dame Heidi ---Capelle aan den IJssel-- werd alles netjes uitgelegd... Zeer Prettig en de Vriendelijkheid waar wij bij onze eerste aankoop ((bankstel Ridgway2 x 3 zit ))is een dikke 10 waard !! Door de Dame Heidi ---Capelle aan den IJssel-- werd alles netjes uitgelegd en daardoor ben ik zelf ((André)) wat later 'n salontafel ((Belfort)) wezen kopen en daarna nog 'n eetkamertafel van de zelfde serie. Dit vanwege de Vriendelijkheid van de Dame Heidi en om óók eerlijk te zijn de prijs, want daar ben ik mede door terug gegaan. 3 geweest en 3 x 'n dikke 10 !!!!!!!!

De Prettige en Vriendelijk ontvangst en begeleiding naar de keuze die men ik ((wij)) wil maken.

Niets veranderen het kan in mijn ogen niet beter !!! Dit is geheel persoonlijk oordeel over Profijt Meubel te Capelle aan den IJssel.

Gielen

Goede ervaring ,goed geholpen

J.Alonso Rivas-Bogaerts

De bediening is heel vriendelijk en meedenkend en ik werd verrast met de prijs.

Zie bovenstaand bericht.

Nee hoor. Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker eerst bij Profijt Meubel gaan kijken.

Belinda

Goed geholpen. Heel vriendelijk personeel.

Bendsneijder

Uitstekend, ook de bezordienst

Zeer vriendelijke verkoopster, Caroline filiaal Capelle aan den IJssel leijlandsebaan

Dressoir gekocht

nee

Zeer vriendelijk. Goed adviserend personeel. Leuke vlotte mensen. En luisteren naar je wensen. Houwen zo

Leven mee

Dennis Dikken

Super bedrijf, assortiment is goed maar wat echt eruit springt zijn de mensen die er werken en de productkennis 'n de service

a, verspaget

Ik vind het een pracht zaak had het via internet besteld ben het zelf op gaan halen
ben heel netjes geholpen door het personeel vriendelijk en beleeft

ja ik had via internet besteld ik dag echt dat mijn meubels grijs geflamd was mar in de winkel was het toch anders maar toch genomen omdat ik het toch wel mooi vond

N van den haak

We zijn prettig geholpen,ook het bezorgen verliep prima,maar het in elkaar zetten van de eettafel word te simpel afgespiegeld,is voor ons als oudere mensen te zwaar werk,de bouten die je in de... We zijn prettig geholpen,ook het bezorgen verliep prima,maar het in elkaar zetten van de eettafel word te simpel afgespiegeld,is voor ons als oudere mensen te zwaar werk,de bouten die je in de tafelpoten moet draaien is een heel zwaar werk waar je toch een behoorlijk zware tang voor moet gebruiken, dieniet iedereen in huis heeft.

zie boven

zie boven