We hebben nu 2 maal een aankoop gedaan: 2 bankstellen en 6x eettafel stoelen gekocht. Bij beide aankopen heel goed geholpen ook in advies! Alles staat nu bij ons thuis en we genieten er enorm van!... We hebben nu 2 maal een aankoop gedaan: 2 bankstellen en 6x eettafel stoelen gekocht. Bij beide aankopen heel goed geholpen ook in advies! Alles staat nu bij ons thuis en we genieten er enorm van! Bedankt!

Fijn dat er de tijd wordt genomen om mee te denken qua kleur en uitstraling. We hadden foto's meegenomen van ons interieur, waarmee de verkoper ons enorm heeft geholpen naar de juiste keuze, waar we... Fijn dat er de tijd wordt genomen om mee te denken qua kleur en uitstraling. We hadden foto's meegenomen van ons interieur, waarmee de verkoper ons enorm heeft geholpen naar de juiste keuze, waar we nog steeds erg blij mee zijn!

Geen verbeterpunten... :-)

Lisa Lopes

Goed en behulpzaam advies

vlot en aardig geholpen

winkel is een beetje sfeerloos

A.Mackenbach

Winkel ziet er correct uit.Bij aankoop van een bank komt het bij de klanten erg raar over dat men 2 spuitbussen moet kopen van bijna 80 euro om daarmee thuis als de bank afgeleverd wordt hiermee in... Winkel ziet er correct uit.Bij aankoop van een bank komt het bij de klanten erg raar over dat men 2 spuitbussen moet kopen van bijna 80 euro om daarmee thuis als de bank afgeleverd wordt hiermee in te spuiten op de stof.Het komt bijzonder vreemd over dat wij het zelf thuis moeten doen en mag er bijna een dag niet op zitten.Zelfs de poten moeten wij nog zelf doen.Is dit nu een goede reklame voor uw firma ,nou ik dacht het van niet.Wij moeten nog steeds spuiten maar zijn een beetje voorzichtig en durven niet zo goed.Misschien wel een beetje bang of het goed zal gaan.Als wij gaan zitten kraakt de bank alsof hij inzakt.Al met al geen fijne keus.

Geen sterke punten. Ik beveel dit bedrijf wel aan met wel de waarschuwing dat men zelf de stof moet spuiten.

stoffen op banken in de fabriek spuiten en niet dat de klanten dit thuis moeten doen.

Onze ervaring was goed. Dit was mede te danken aan de fijne verkoopster die goede tips gaf maar de keuze geheel aan ons overliet. Geen opdringerige verkoopster die uit was op snel scoren.

Het meedenken van de verkoopster over diverse opstellingen van meubels vonden wij fijn. Zo kwamen wij zelf ook weer op andere ideeƫn dan dat wij in eerste instantiegedacht hadden.

Het is jammer dat er geen computer programma aanwezig is waarin je je meubels direct kan inspannen in je woonkamer.
Zo wordt het beeld nog duidelijker en kan je zelf gelijk zien of een kast...
Zo wordt het beeld nog duidelijker en kan je zelf gelijk zien of een kast wel of niet op een bepaalde plaats neergezet kan worden.

Ac de snoo /v/d ploeg

Wij zijn zeer goed behandeld .

Haal en breng service zou wat klant vriendelijker zijn.

Alex

Goede service en flexibel, wel wat aan de dure kant

De service is goed

Nadat we besteld hadden zagen we een week later bijna exact dezelfde meubel voor 150 euro minder. Toen baalde we wel dat we dat niet eerder hadden gezien. Qua prijs is het dus niet echt concurrerend.

Els

Prima verlopen, levering kwam wel 2 weken later.

Fijn geholpen door u collega te Rotterdam

Profijt meubels is zelf telefonisch wat moelijk bereikbaar, dit zou een verbeterpunt kunnen zijn

B.J.VAN LEIJDEN

Goede verkoopster zeer behulpzaam

Helaas is de levertijd verlengd met 2 weken

Jan Buijze

Positief. Alle werknemers zijn zeer klant gericht