Paul Van Buren

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de verkopers/verkoopsters nemen echt de tijd voor je wij zijn dik tevreden

Zie bovenstaand bericht

Aardige en behulpzame medewerkers

Snel en kundig advies.
Medewerker had vlotte babbel, gericht op verkopen, prima.

Zojuist aangegeven.

Na verkoop niets meer gehoord, dan een mail dat het afgeleverd wordt. Graag tussentijds nog een mail dat de aflevertijd wel/niet gewijzigd is.

Kruit

Goed, maar zeer lange wachttijd op bank

Debbie

Eerlijk en vriendelijk.

De medewerkers denken mee en lieten ons alle stoelen aan de tafel die we op het oog hadden proberen en hierbij hielpen ze goed mee. Ook was het advies eerlijk.

H.Hanswijk

De thuis bezorging zou gratis moeten zijn en de meubels uitgepakt en gemonteerd .

Fijne winkel en ruime keuze, prima service

was gewoon prima over het algemeen. Vond het wel netjes dat ik nog extra gebeld werd inzake de bezorging

Prima geholpen goed advies

keurig geholpen

geen idee

C.j. van opijnen

Goed geholpen in de winkel. Alleen toen niet geïnformeerd over het dat voor Schiedam ALLEEN op de dinsdag bezorgd werd, wat voor ons wel heel erg slecht uitkwam. Er was geen mogelijkheid daarvan af... Goed geholpen in de winkel. Alleen toen niet geïnformeerd over het dat voor Schiedam ALLEEN op de dinsdag bezorgd werd, wat voor ons wel heel erg slecht uitkwam. Er was geen mogelijkheid daarvan af te wijken. Slecht punt.
Over de bezorgers en de meubels tot dusver geen klachten.

In zekere zin wel. Maar van dat bezorgen blijft een zwak punt.

Betere informatie vooraf over de beperkte bezorgmogelijkheden voor een bepaalde postcode.

Saskia van der Velde

Vriendelijk geholpen, niet te opdringerig bij het eerste bezoek. Ook tijdens het tweede bezoek werd er de tijd voor ons genomen en alle mogelijke opties besproken.

Deskundig en allervriendelijkst personeel. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Persoonlijk vind ik profijt meubel een ouderwetse uitstraling hebben. Ik had dan ook nooit verwacht hier te slagen voor onze meubels maar kwamen bij toeval voorbij. Hier liggen denk ik kansen voor... Persoonlijk vind ik profijt meubel een ouderwetse uitstraling hebben. Ik had dan ook nooit verwacht hier te slagen voor onze meubels maar kwamen bij toeval voorbij. Hier liggen denk ik kansen voor de jonge (25+) doelgroep