j van der Ree

Heel goed, duurde wel lang voordat het binnen was en toen het binnen was kreeg ik geen telefoontje, het is dat ik zelf heb gebelt.

Leontien

Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit. Niet te duur. Goede service en garantie.

Er wordt goed met de klant meegedacht en oplossingen aangedragen

J. Lolkema

UITSTEKEND.

Vriendelijk, deskundig personeel. Niet opdringerig, laten de klanten rustig rondkijken.

Wij hadden een vriendelijke verkoper die ons heeft geholpen.

Neen

Neen

Jan de boeff

Wij zijn in de winkel van profijt meubelen, bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan
Niets van opdringerige verkopers e.d. maar een hele prettige manier van hulp en advies
En...
En niet je het duurste van het duurste aan smeren
En ook de service bij de afhandeling is top
De levertijd van onze pomasi bank is een paar keer uitgesteld door de leverancier waar op profijt uit eigen beweging ons een korting van 100 euro op de prijs gaven

De vriendelijke houding van het personeel
En deskundigheid

We hebben een uitstekende ervaring gehad. Vakkundig en vriendelijk geholpen, goede advisering over onderhoud. Bij afhalen van de meubelen werden we zeker vriendelijk geholpen door een meneer die... We hebben een uitstekende ervaring gehad. Vakkundig en vriendelijk geholpen, goede advisering over onderhoud. Bij afhalen van de meubelen werden we zeker vriendelijk geholpen door een meneer die normaal.niet in het magazijn werkt maar dit er vandaag bij deed. Keek alles voor ons na en hielp bij het inladen. We komen zeker terug voor onze verdere inrichting van onze woon kamer!

Deskundig en klantvriendelijk. We voelden ons echt welkom en gezien als klant.

Wij kwamen voor een bartafel en deze stonden verspreid over de etage. Handiger is om direct een overzicht te hebben hiervan. Zo kan je beter vergelijken, nu liepen we iedere keer heen en weer. Had... Wij kwamen voor een bartafel en deze stonden verspreid over de etage. Handiger is om direct een overzicht te hebben hiervan. Zo kan je beter vergelijken, nu liepen we iedere keer heen en weer. Had die tafel dat nou ook?

M.J. Larooij

Prettige ervaring, goede dienstverlening

Prijs/kwaliteit

Sandra Grisel

Prima! We hebben onze barkrukken bij jullie gekocht. Deze waren niet op voorraad in Capelle, want daar had ik heen gebeld. Die meneer heeft mij via de mail een aankoopbon gestuurd, zodat ik ze op... Prima! We hebben onze barkrukken bij jullie gekocht. Deze waren niet op voorraad in Capelle, want daar had ik heen gebeld. Die meneer heeft mij via de mail een aankoopbon gestuurd, zodat ik ze op kon halen in sliedrecht. Complimenten, goed geholpen!

Hip, trendy en klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Tamaat

In 1 woord “ Super”.
In 1 woord “ Super”.
Super vriendelijk en vakkundig geholpen, medewerkster heeft geholpen met diverse meubel stijlen te combineren en niets was teveel. Zelfs daarna bijpassende lampen samen gevonden. Ook super service wat betreft levering afspraken. En de sfeer in de winkel is ook heel gezellig, super leuk team daar

Klantvriendelijk
Nemen de tijd voor je
Deskundig
Denken met je mee

Niets aan veranderen, is goed zoals het is