Ik heb een hoekbank gekocht bij Profijt Meubels

Zeer vriendelijke personeel en kwalitatief goed advies

De bezorging was opzich prima, echter wat meer service zou netjes zijn. Het is een kleine moeite om even te helpen de bank in elkaar te zetten. Het was mij vooraf medegedeeld, echter viel het me... De bezorging was opzich prima, echter wat meer service zou netjes zijn. Het is een kleine moeite om even te helpen de bank in elkaar te zetten. Het was mij vooraf medegedeeld, echter viel het me toch tegen dat ze zo midden in de kamer werden neergezet.

Erg prettig geholpen in de winkel. Product conform planning geleverd.

Prima geholpen, snel geleverd.

Thuis bezorgen I.p.v. ophalen zou prettiger zijn

Het was goed uitgelegd en vriendelijk en op ons gemak we wensen nog veel succes in de komende jaren

Met vriendelijke groet familie Mercelina

Ik ben zeer tevreden; vanaf mijn aankoop tot en met de levering ervan.

Voor mij als klant werd alle tijd genomen.

-----

Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf . Van daar dat wij weer onze meubelen hier hebben gekocht.

Het goede advies dat we hebben gekregen.

J.lubking

Slechte afspraken met uw bezorger.

Als jullie een afspraak maken voor levering van meubels b.v in wk 43 uiterlijk, dan moet uw bode dienst niet zeggen van geen sprake van , wij bezorgen pas wk 44 , terwijl wij heel duidelijk... Als jullie een afspraak maken voor levering van meubels b.v in wk 43 uiterlijk, dan moet uw bode dienst niet zeggen van geen sprake van , wij bezorgen pas wk 44 , terwijl wij heel duidelijk hadden afgesproken voor wk 42 met uw verkoopster hierover zijn wij teleurgesteld i.vm de bezorging, wat naar onze mening blijkt dat zij bij jullie de dienst uitmaken. Wij komen zeker geen tweede keer bij u nog iets kopen!

Mevr. Bank

Je word zeer prettig geholpen.

De mededeling van de levering vind ik heel pretig.

De bezorgings kosten vind ik wel bezwaarlijk

fam van leeuwen, schiedam

Vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop. aflevering was prima geregeld