Het aanbod in de winkel was erg groot om een goede keuze te maken en zeer goede verkoopster.

De uitleg van de verkoopster hoe we het bankstel moeten onderhouden was erg goed.

Goede ervaring in de winkel. Samen naar de stof gekeken en gekeken wat goed zou passen.

Prijs/kwaliteit
Hulp bij keuze stof

Vind het toch erg duur om het te laten bezorgen. En dan zetten ze het nog nieteens voor je in elkaar. Bezorgen en in elkaar zetten zou gewoon altijd gratis moeten zijn.

helma van lit

Wederom perfect geholpen
Wederom perfecte service

Heel erg klantvriendelijk

Het begon al bij de verkoop; goed advies, vriendelijk, eerlijk en oprecht geinteresseerd. Kortom een bedrijf waar ik terug zou komen bij een volgende aankoop!!!!

Bert Slingerland

Onze ervaring is uitstekend.

tombroek

Erg prettig!!!!!

vriendelijkheid

ga vooral zo door!!!!!

Mijn ervaring met profijtmeubel is erg positief. De verkopers zijn er deskundig en objectief. ook komen ze niet opdringerig over en proberen je niet iets aan te smeren wat niet nodig is terwijl ze... Mijn ervaring met profijtmeubel is erg positief. De verkopers zijn er deskundig en objectief. ook komen ze niet opdringerig over en proberen je niet iets aan te smeren wat niet nodig is terwijl ze wel je op diverse mogelijkheden wijzen.

leon

Goed bevallen, meubels voor een zacht prijsje

G.Vos

Geweldig inclusief het personeel

Toen het druk was in de winkel toch even aandacht voor de andere klant

Niet wat wij een twee drie kunnen noemem