m van opijnen

Prettig geholpen. Goed advies

De bezorgdienst is echt perfect, fantastische klantvriendelijke medewerkers

Tiny

Zeer goed bevallen. Aflevering fantastisch.

Klantvriendelijkheid bezorgers uitstekend

M.W.Korsten-Lijster

Goed, vriendelijk, terzake kundig,

goed personeel wist veel te vertellen

ga zo door

Aankoop 6 eetkamerstoelen.
Aankoop 6 eetkamerstoelen.
Bij afhalen bleek er een andere actie te gelden dan kleine week ervoor toen stoelen gekocht werden. De meest voordelige actie voor de klant werd in rekening gebracht. Echt klantvriendelijk.

W.J. Groen.

Bij aankopen in de winkel, netjes-duidelijk en goede service gekregen!
Alles wordt duidelijk uigelegd en de levering is ook uitstekend.

J.Van Hemert

We werden heel erg leuk geholpen en kregen ook goed advies,dus zeer tevreden klant

Smit

Uitmuntend

Meedenkend ,zeer vriendelijk personeel.

Bellersen

2 stoelen gekocht. Na monteren weet ik waar het prijsvoordeel in zit, de verborgen constructie is niet afgewerkt (ruw hout, zelfs met boomschors), maar daar dit niet zichtbaar of voelbaar is, is dat... 2 stoelen gekocht. Na monteren weet ik waar het prijsvoordeel in zit, de verborgen constructie is niet afgewerkt (ruw hout, zelfs met boomschors), maar daar dit niet zichtbaar of voelbaar is, is dat niet bezwaarlijk.

Professionele, vriendelijke verkoper. Durft "om de order te vragen", wat positief is. Goed advies m.b.t. onderhoud. Dhr. Maaswinkel weet wat hij doet en doet dat goed.

Bij afhalen reageert niemand op de deurbel, zodat je om het pand moet lopen en in de winkel moet vragen of ze open willen doen.

Carla van Dillen

Positieve ervaring, behulpzaam, netjes.

De meubels waren de laatste uit de serie. Ondanks dat ik winkelexemplaren heb meegekregen, waren deze prima verpakt, zodat vervoer netjes kon worden gedaan.