1923 beoordelingen

1923 Reviews

Ton Beumet

Geweldige zaak

Mooi meubilair voor een redelijke prijs

Ik vind alles goed geregeld

Rob Schraven

Prima bedrijf maar vroegen ons wel af of ze iets wilde verkopen. We waren duidelijk geïnteresseerd in een aantal meubels maar we werden niet geholpen zonder vragen. We hadden zelfs stoelen... Prima bedrijf maar vroegen ons wel af of ze iets wilde verkopen. We waren duidelijk geïnteresseerd in een aantal meubels maar we werden niet geholpen zonder vragen. We hadden zelfs stoelen verplaatst om te kijken hoe ze bij een tafel pasten. Medewerkers zijn verder wel klantvriendelijk als je een vraag hebt.

Goed je klanten lezen.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u aangeeft vriendelijk voort te zijn geholpen en een mooie eetkamerset bij ons heeft gevonden.
We stellen uw beoordeling zeer op prijs!...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
We stellen uw beoordeling zeer op prijs!
Wat jammer dat onze verkoopadviseurs uw interesses niet op tijd hebben kunnen peilen en daarmee u niet goed hebben bijgestaan. Wat hierin niet goed is gegaan zullen wij intern bespreken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Wij staan juist bekend om ons goede advies en helpen u graag goed verder om tot een juiste keuze te komen.
Uiteraard wensen wij u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen!
De koffie staat altijd voor u klaar!

Julia Schreur

(Bewerkt)

Hele mooie eettafel en 6 eettafelstoelen gekocht bij Profijt Doetinchem. Veel plezier van!

wentink

Goed maar niet overdreven

afhalen en monteren

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u goed bent geholpen in onze winkel!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u goed bent geholpen in onze winkel!
Wij hanteren een afhaalformule, dit is een bewuste keuze. U kunt uw artikelen dan zelf ophalen wanneer het u schikt. Wij hebben daarvoor aanhangwagens gratis te leen of een bus tegen een kleine vergoeding. Mocht dit voor u niet wenselijk zijn, is bezorgen een optie. Bezorgen besteden we uit! Bezorgen brengt te allen tijde extra tijd en kosten met zich mee die wij onze klanten willen besparen.
Een klein gedeelte van onze artikelen dient u zelf te monteren, dit gaat vaak om poten en kleine onderdelen. Dit is om schade tijdens het vervoeren te voorkomen. Bij grote artikelen wordt het doorgaans extra besproken, zodat de montage bekend is voor de aanschaf.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

André nijhof

Zeer vriendelijk en behulpzame verkoopster Ingrid met goed advies en ook de service van de aanhanger voor het ophalen van de meubels.wij zijn zeer tevreden.

Service en prijs.

Van bezouw

Goede nette service

Goed. We hadden op internet al opgezocht wat we wilden hebben. In de winkel werden we snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijkheid in de winkel.

Geen.

C Tieben

Netjes geholpen in de winkel en tijdens het afhalen van de goederen. Positieve ervaring en ik zou zeker terugkomen als ik weer iets nieuws nodig heb!

Ruesink

Je voelt je op je gemak er straalt rust uit en ze laten je rustig kijken

Goed advies en alles goed combineren

Wim Baars

Redelijk.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Vervelend dat uw levering langer heeft geduurd dan verwacht. Bestellen van artikelen kan altijd wat extra tijd in beslag nemen.
Uiteraard houden wij de verwachte leveringen doorgaans nauwlettend in de gaten, en houden u op de hoogte bij verschuiving.
Wij hopen dat u veel plezier mag beleven van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.