1923 beoordelingen

1923 Reviews

Gerritsen

Tijdens ons bezoek aan de winkel op de juiste manier met rust gelaten en toch was er bij vragen altijd iemand aanwezig.

Prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke eerlijke en deskundige bediening

Mooi interieur uitgezocht en uitstekend geholpen door zeer vriendelijke dame die wist waar ze het over had.
Meubels besteld en zouden half maart geleverc worden... tot mijn verbazing waren ze al 4 weken eerden binnen. Top!

M. van der Veer

Goede service gehad, afgestemd op hoe ik woon. Ben zeer tevreden met de aankoop.

klantvriendelijkheid, prijs kwaliteitsverhouding.

Mart bodde

Prima winkel vriendelijk naar de klant.

Jazeker. Klant vriendelijkheid.!!!

Ga zo door.

Anita pasman

Prima. Geen problemen gehad.

Goed deskundig advies, niet opdringerig, en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima voor elkaar.

Wil van Kesteren

Wij waren op zoek naar een nieuwe stoelen voor in de kamer en eventueel een nieuwe eettafel. De stoelen hebben we gevonden bij Profijt. Ze zitten lekker en dat is van een stoel ook de bedoeling. Op... Wij waren op zoek naar een nieuwe stoelen voor in de kamer en eventueel een nieuwe eettafel. De stoelen hebben we gevonden bij Profijt. Ze zitten lekker en dat is van een stoel ook de bedoeling. Op advies van de verkoopster heb ik de stoelen vóór in gebruik name geimpregneerd, We zijn erg blij met onze aankoop bij Profijt. We zoeken nog steeds een tafel en komen hier binnenkort nog even bij Profijt op terug.

Slim trendy assortiment met goede prijs-kwaliteitsverhouding

Papierwinkel mag eenvoudiger. Een hoop papieren tekenen voor een paar stoelen vond ik wat overdreven.

Warme ontvangst, Duidelijke uitleg en uiteindelijk snelle levering. Paar weken eerder dan verwacht. Klasse! Vergeten aanhanger te reserveren maar kon ter plekke nog.

Zeer goed!

vriendelijk personeel, en goede service!

nee

Groot Zevert

Een erg leuke winkel! Op aanraden van twee schoonzussen gaan kijken, en met succes!! Leuk, vlot profesioneel personeel, en ruim keus en voor ieder wat wils, ik kom zeker nog een keer terug en kan... Een erg leuke winkel! Op aanraden van twee schoonzussen gaan kijken, en met succes!! Leuk, vlot profesioneel personeel, en ruim keus en voor ieder wat wils, ik kom zeker nog een keer terug en kan iedreen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij profijt.

Vlot personeel en een winkel met een leuke uitstraling!

Geen, ik ben helemaal tevreden!!