1923 beoordelingen

1923 Reviews

Vriendelijk personeel. Netjes en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze hoekbank en goed advies gekregen qua stof en zitcomfort.
Paar weken later kussens gehaald voor de bank. En ook...
Paar weken later kussens gehaald voor de bank. En ook hier weer meegeholpen om de juiste kleuren te kiezen.

Dat ze allemaal vriendelijk zijn en elkaar niet de klanten voor de neus weg pikken. Echt vragen wie heeft u toen geholpen.

Nee wij waren dik tevreden

Positieve ervaring en goede afhandeling van de levering.

De verkoopster die ons geholpen heeft,gaf deskundig advies en goede tips. Daardoor zijn we tot een heel andere aankoop gekomen maar zeer tevreden.

Ga zo door!!

Rudi Goossens

Heel goed geholpen door fijn winkel personeel en een bijzonder goed advies daarbij.

Zeer klantvriendelijk niets wordt opgedrongen

Als iets niet meer leverbaar is graag eerder bericht doen dan 3 dagen voor de levertijd

Eind december een 3-zitsbank en een love seat gekocht. Verwachte levertijd was 7 weken. Exacte levertijd was ook 7 weken. Banken zijn helemaal naar wens.

Prima , enthousiaste verkoopsters

Geef van te voren aan dat het afhaalpunt aan de andere kant van de stad is.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Fijn dat u enthousiast bent over onze collega’s.
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Fijn dat u enthousiast bent over onze collega’s.
Normaliter dient u zich eerst bij ons in de winkel te melden voor de betaling en de afhandeling. U kunt de betaling namelijk niet in ons magazijn afhandelen. Gelukkig is het magazijn nagenoeg om de hoek van onze winkel, daar wordt u uiteraard snel en zorgvuldig geholpen. U kunt altijd bij ons in de winkel de routebeschrijving meekrijgen, zodat u direct de juiste route kunt volgen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel! De koffie staat altijd voor u klaar!

Jeroen Schutten

Tot nu toe goed. Echter is de tafel beschadigd, maar ook dat wordt tot nu toe goed opgepakt.

Toon Christant

Ook toen er problemen waren met het bestelde onderdeel was de service geweldig

Zou er tegen betaling ook geleverd kunnen worden leg de keus bij de klant neer, dit is het enige wat minder is aan uw bedrijf

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw nieuwe meubels en dat de service afwikkeling voor u naar tevredenheid is!
Hartelijk dank...
Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Hartelijk dank voor uw compliment!
Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden wij uit. Bezorgen brengt te allen tijde extra kosten met zich mee die wij onze klanten willen besparen.
Uiteraard bent u volledig vrij in deze keuze en denken onze verkopers graag met u mee om een goed besluit voor het vervoeren te maken.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

joosten

Weinig ervaring

slecht afgewerkte product en bouten en moeren te weinig geleverd.
Heb gemaild hierover maar geen bericht terug ontvangen,daarvoor slechte beoordelings punten.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat u via deze weg genoodzaakt was om uw melding te maken.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat u via deze weg genoodzaakt was om uw melding te maken.
Dit is niet zoals wij willen werken, wat er hierin niet goed is gegaan zullen wij intern bespreken.
Excuses hiervoor!
Uw servicemelding is reeds bij ons bekend en wordt zorgvuldig in de gaten gehouden.
Ons serviceteam staat in dit soort situaties altijd voor u paraat om het naar wens op te lossen.
Wij hopen dat u alsnog veel plezier mag gaan beleven van uw aanschaf.

Bouwmeester

Super service, denken mee met de klant.

Pas de tekst "direct leverbaar aan bij de meubelen als iets niet op voorraad is. Voorkomt teleurstelling bij de klant.

Na 3 jaar liet ons bankstel al forse slijtageplekken zien. In de winkel werden we ronduit slecht behandeld en moesten maar een mail sturen. Mail gestuurd en daarna telefonisch contact gehad. Ook... Na 3 jaar liet ons bankstel al forse slijtageplekken zien. In de winkel werden we ronduit slecht behandeld en moesten maar een mail sturen. Mail gestuurd en daarna telefonisch contact gehad. Ook hier werden we niet gehoord. Omdat het buiten de garantie termijn valt, doet profijt er niks mee. Ik koop hier nooit meer wat een kan het ook absoluut niet aanbevelen.

Werk aan je klantvriendelijkheid. Als je een goed product zou verkopen, dan zou je in mijn ogen op zijn minst kunnen meedenken op het moment dat het garantietermijn is verlopen en een klant met een... Werk aan je klantvriendelijkheid. Als je een goed product zou verkopen, dan zou je in mijn ogen op zijn minst kunnen meedenken op het moment dat het garantietermijn is verlopen en een klant met een klacht komt.