1923 beoordelingen

1923 Reviews

Telefonisch een set banken besteld, goede uitleg, zelfde dag de offerte op de mail, levering precies uitgelegd zoals het ook gebeurde, prettig.

Nu ik ben zelf rond gaan bellen omdat ik in de vestiging van Veenendaal zo schokkend slecht geholpen ben. Ze wisten daar niet de kleur, niet de voorraad, niet de levertijd en ook niet of er voorraad... Nu ik ben zelf rond gaan bellen omdat ik in de vestiging van Veenendaal zo schokkend slecht geholpen ben. Ze wisten daar niet de kleur, niet de voorraad, niet de levertijd en ook niet of er voorraad was in andere vestigingen, boden ook niet aan om dat uit te zoeken.

Het is dan een verademing om geholpen te worden door Kees, die wel zijn best deed en me keurig te woord stond. Alles netjes uitlegde er het precies zo regelde als ik wilde. Bedankt!

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor uw zeer positieve review!
Erg fijn om te mogen lezen dat u op een prettige manier bent voortgeholpen door onze collega.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor een mooie set en...
Bedankt voor uw zeer positieve review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor een mooie set en dat alles goed is verlopen! Wij zullen uw lof uitspreken aan onze collega.
Spijtig dat u in een andere vestiging niet naar wens bent geholpen, dat is uiteraard niet zoals wij willen werken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Profijt Doetinchem

Prima geholpen. Ik wist al wat ik wilde en de bestelling was snel gemaakt.

Ik moest wel bijna de hele winkel door om een medewerker te vinden om de bestelling te plaatsen.

Gewoon prima geholpen.

Ik werd eind december gebeld met de mededeling dat mijn eettafel in week 2 zou worden geleverd. Echter op de vrijdag in week 2 had ik nog niks gehoord. Na gebeld te hebben met de winkel bleek dat de... Ik werd eind december gebeld met de mededeling dat mijn eettafel in week 2 zou worden geleverd. Echter op de vrijdag in week 2 had ik nog niks gehoord. Na gebeld te hebben met de winkel bleek dat de eettafel de dag erna opgehaald kon worden. Ik heb nooit een mail over het afhalen gehad.

Henk van der Horst

Wij waren al eens eerder geweest en hebben dus al goede ervaringen gehad.

Het is jammer dat je niet een beetje kunt onderhandelen over de prijs. Wel begrijpelijk maar ik vind dat altijd een sport.
Het gaat niet om de hoeveelheid korting maar een beetje afronding op...
Het gaat niet om de hoeveelheid korting maar een beetje afronding op hele bedragen. Het geeft een blij gevoel

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bij Profijt Meubel hebben wij de laagste prijs garantie. Dit houdt in dat wij de laagste prijs hebben voor exact hetzelfde artikel in onze regio. Dit valt onder een landelijke afspraak en geldt voor alle 35 filialen. Zo weet de consument dat wij een eerlijke prijs hanteren. Het gevolg is dat er geen prijsonderhandeling mogelijk is. Wij begrijpen dat collega-interieurwinkels andere prijsstrategieën hebben.
Wij hopen dat u door deze toelichting op onze formule enigszins een bevredigend antwoord heeft gekregen. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande tekst meer uitleg nodig hebben, neem dan gerust even contact met ons op.
Team Profijt Meubel Doetinchem

8 stoelen gekocht jammer dat ze niet heeft aangegeven dat deze stoelen een maximaal gewicht kunnen hebben van 100 kg. Wij hebben toch wel gewichtige mensen in de familie. Erg jammer..

Goed advies mbt onderhoud van de stoelen en de tafelnee

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Leuk dat u zo enthousiast bent over onze winkel en daarbij een goed advies heeft mogen ontvangen.
Sommige typen stoelen hebben...
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Sommige typen stoelen hebben inderdaad een maximaal belastbaar gewicht.
Onze verkopers adviseren op basis van de wens van de koper, mocht u rekening dienen te houden met bezoek of familie kunt u hier altijd naar vragen.
Wij wensen u erg veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Obbink

Goede uitleg

Prettig geholpen. Geweldig personeel. Kundig en vriendelijk.

ernie dorn

Prima bedrijf

ja een goede uitleg over het product die we wilde aanschaffen.

NEE is prima voor elkaar.

Chris Laar

Goed gezellig bedrijf waar je netjes welkom geheten word. Na het vinden van het product netjes geholpen met bestellen en het aanmaken van een order. Koffie was helaas geen succes. Verder viel het me... Goed gezellig bedrijf waar je netjes welkom geheten word. Na het vinden van het product netjes geholpen met bestellen en het aanmaken van een order. Koffie was helaas geen succes. Verder viel het me op dat er net een nieuw kassa/boekingsysteem was en hier was het personeel nog niet echt goed in getraind

Vriendelijk, behulpzaam, nette winkel.

Een nieuw koffie apparaat, meer trainingen voor personeel met het nieuwe computer systeem.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback, fijn dat u bent geslaagd!
Jammer dat de koffie geen succes was, gelukkig hebben wij ook thee of...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback, fijn dat u bent geslaagd!
Jammer dat de koffie geen succes was, gelukkig hebben wij ook thee of chocomelk voor uw volgende bezoek.
Wij werken inderdaad sinds korte tijd met een nieuw computersysteem waarmee volop gewerkt wordt, hier wordt veel zorg en aandacht aan besteed.
Bedankt voor uw begrip!
Wij wensen u veel plezier van uw eetkamer set en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ton Hafkamp

Positief

Goed gesprek bij aankoop

M. Baas

Heel prettig en doeltreffend! Binnen een half uur hadden we het bankstel naar onze wens!

De verkoopster!!! Duidelijk, luisterend, geïnteresseerd en doeltreffend zonder opdringerig te zijn. Gewoon geweldig!