1923 beoordelingen

1923 Reviews

hansliebrand

We hebben heel lang moeten wachten op onze stoelen 8 weken kleine korting gekregen...mocht ook wel

aan de levertyd houden gr

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review, op deze manier kunnen we ons telkens blijven verbeteren.
Helaas heeft u wat te lang gewacht op uw eetkamerstoelen. De afgesproken levertijd is met een week uitgelopen en dat vinden we erg vervelend. Wij proberen de gemaakte afspraken altijd zo goed mogelijk na te komen, maar door omstandigheden buiten ons bereik is dat in dit geval helaas niet gelukt. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor, gelukkig hebben we u een compensatie mogen aanbieden om het leed wat te verzachten. Mochten we verder iets voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag.
Wij wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop.
Team Profijt Meubel Doetinchem

Stella Spies

Wij zijn een frequente klant bij profijt. altijd onder de indruk van de productkennis, en de klantvriendelijkheid.
Personeel weet soms nog welke meubelen je al bij hun gekocht hebt.

kennis

ga vooral zo door

We zijn keurig geholpen. Er is een mooi assortiment aan artikelen. Dus prima in onze ogen.

Span

Veel keus en goed geholpen

Charlotte van Leeuwen

Alles tot in de puntjes geregeld. Het gaf ons een goed gevoel.

Wij hadden graag een bank die niet te diep zit, dus makkelijk opstaan was voor ons een pré. Correct geholpen, duidelijke uitleg over het bankstel en over het onderhoud.

Wij komen zelf uit Zutphen, dus was het makkelijker als wij het bankstel in Zutphen op konden halen.

Super goed gehandeld. ben er zeer tevreden over.

Hoe het behandeld moet worden heb ik nu wel geleerd.

nee

Goed bedrijf, gezellige winkel