1923 beoordelingen

1923 Reviews

JM

Fijne winkel, goede uitleg gekregen.

Bert Boonman

Goede service en goed meedenken

Zo doorgaan met de complimenten aan Joyce

Schipper

VRIENDELIJK + REDELIJKE PRIJS

GEEN

Gert Folkers

Prima geholpen.

Deskundigheid van de verkoopster.

Het enige wat mij niet beviel waren de hoge bezorgkosten. En dan bezorgkosten als je in een appartement woont waarbij er een lift aanwezig is. Ik zie hierin namelijk geen veschil met een bezorging... Het enige wat mij niet beviel waren de hoge bezorgkosten. En dan bezorgkosten als je in een appartement woont waarbij er een lift aanwezig is. Ik zie hierin namelijk geen veschil met een bezorging bij een eensgezindswoning. Graag had ik hierop wel een reactie.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling.
Altijd leuk om te horen als klanten tevreden zijn.
Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling.
Altijd leuk om te horen als klanten tevreden zijn.
Wij hanteren standaard een afhaalformule, het voordeel is dat u de artikelen direct kan ophalen en niet hoeft te wachten op een bezorgdienst.
De bezorging besteden wij uit aan een extern transportbedrijf en die vragen inderdaad voor de 2e verdieping extra bezorgkosten. Helaas ook als er een lift aanwezig is.
Wij wensen u veel plezier met uw relaxfauteuil en graag tot ziens.

H.

Verkoopster zei dat er geen verschil zit tussen de industry caldy en de caldy industry, toen ik uitlegde dat op de site er een verschil in kleur poten zat sprak zij dat tegen.

De status update via de mail.

Kwaliteit van de tafel valt ontzettend tegen, bij het minste geringste al krasjes op het tafelblad, zelfs een kartonnen doos kan al blijvende krasjes achterlaten als je er mee schuift.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u ons goed beoordeeld.
U heeft een tafel van massief mangohout gekozen.
Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u ons goed beoordeeld.
U heeft een tafel van massief mangohout gekozen.
Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige, doch enigszins ruwe uitstaling aan het hout geeft.
U kunt dit onderhouden met een dunne laag Mat Polish.
Wij hebben bij de leverancier nog navraag gedaan. De meubelprogamma's Calde en Indusy zijn verschillend alleen de tafels zijn inderdaad bij beide programma's hetzelfde.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel.

Hans

Gemiddeld

Keuze aan meubels

Levertijden respecteren en klantvriendelijkheid bij enkele medewerkers kan verbetert worden.

Rene

Veel keus

Afspraak moeten verzetten, misverstand halen en brengen. 3 weken ervoor vrienden dezelfde ervaring.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te lezen dat u ons goed beoordeeld op de deelscores.
Jammer dat het bij de transporteur is ,mis gegaan.
Wij besteden dit uit en gaan dit...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te lezen dat u ons goed beoordeeld op de deelscores.
Jammer dat het bij de transporteur is ,mis gegaan.
Wij besteden dit uit en gaan dit zeker doorspelen.
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer te zien in onze winkel.

Harry Jansen

Nvt