1923 beoordelingen

1923 Reviews

K. Senne

Goed en deskundig geholpen. We kwamen met idee binnenlopen en waren binnen een uur geholpen met een nieuwe bank. Omdat zij n.a.v. onze wensen al een mooie filter konden loslaten op de... Goed en deskundig geholpen. We kwamen met idee binnenlopen en waren binnen een uur geholpen met een nieuwe bank. Omdat zij n.a.v. onze wensen al een mooie filter konden loslaten op de showroommodellen. Zodat we niet in een 'door-de-bomen-het-bos-niet-meer-zien' situatie belandden.

vriendelijk en deskundig geholpen. we konden met al onze vragen terecht. goede nuchterheid, verkopen niet zomaar iets om het verkopen maar durven ook eerlijk te zijn tegen hun klanten.

showroom mag een 'upgrade' hebben qua layout/verlichting. Het voelt af en toe een beetje 'te vol', waardoor het erg 'benauwend' voelt en moeilijker om keuzes te maken. Maar dit maakt het personeel... showroom mag een 'upgrade' hebben qua layout/verlichting. Het voelt af en toe een beetje 'te vol', waardoor het erg 'benauwend' voelt en moeilijker om keuzes te maken. Maar dit maakt het personeel helemaal goed, door goede begeleiding - niet opdringerig - eerlijkheid - goede service etc.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van u review.
Bedankt voor het schrijven van u review.
Fijn dat u aangeeft vriendelijk en deskundig te zijn geholpen. Wij vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven waar wij als personeel ook achter staan.
Uw verbeterpunten nemen wij mee in ons overleg, wij vinden het prettig om feedback van onze klanten te krijgen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag in onze winkel verschijnen.

R

Niet heel goed.

Leuke tafel

Geen kapotte dozen leveren gelukkig was inhoud intact. En laten weten wanneer jullie komen leveren!

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Vervelend om te lezen dat de doos niet intact was.
Vervelend om te lezen dat de doos niet intact was.
Wij zien dat u via de webshop een set salontafels bij ons heeft besteld en deze met de pakketdienst is bezorgd. Helaas geeft de pakketdienst geen tijdstip door voor bezorging en kunnen wij niet zien wat er met de doos gebeurt tijdens het vervoer.
Gelukkig dat de inhoud intact is en de salontafels bevallen. Onze excuses voor het ongemak.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Visser

Prima ,ondanks de lockdown tijd

Heel vriendelijk en prettig geholpen in de gekke lockdown periode(shoppen op afspraak)

Weinig

Marcel Marissink

Goede prijs/kwaliteit

Probeer een systeem op te zetten waarbij de klant oude meubels bij jullie in kan leveren. Hier verdien je misschien niet direct geld aan, maar het is wel een groot probleem voor (veel?) klanten en... Probeer een systeem op te zetten waarbij de klant oude meubels bij jullie in kan leveren. Hier verdien je misschien niet direct geld aan, maar het is wel een groot probleem voor (veel?) klanten en kan daarom een concurrentievoordeel zijn.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren.
Wij nemen uw tip mee!
Meubels kunnen ook altijd worden ingeleverd bij de kringloop...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren.
Wij nemen uw tip mee!
Meubels kunnen ook altijd worden ingeleverd bij de kringloop en krijgen daar vaak een 2e leven.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze winkel.

Garretsen

Snel alles gekrijgen allen mijn barkrukken waarneer?

Welke week komt mijn barkrukken.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij zijn erg blij met de hoge score die u ons geeft!
We hebben even contact met u gehad over de levertijd van uw barkrukken.
We wensen u veel...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij zijn erg blij met de hoge score die u ons geeft!
We hebben even contact met u gehad over de levertijd van uw barkrukken.
We wensen u veel plezier van uw aankopen en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

H.Holterman

Zeer vriendelijk personeel

Zo doorgaan

Assink

Top geholpen

Niets

Piet Karemaker

Goede ervaring! Vriendelijke verkoper en vlotte levering

Zie boven

Nvt

Paulien Bolder

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Irma van Profijt meubel Doetinchem. Ze denkt echt met je mee en probeert je niets op te dringen. Echt een aanrader om hier naartoe te gaan.

Een klantvriendelijk bedrijf.

Niet van toepassing.

Wiegerinck

Fantastisch in een woord, vriendelijk personeel, fijn geholpen.

Vriendelijk personeel. Goed advies en geweldige service.

Geen. Ga zo door!!!