1923 beoordelingen

1923 Reviews

D.J.H. Gunneman

Prima service. Naar tevredenheid geholpen. Erg blij met onze aankopen!!!

Deskundig advies, geduld van de verkopers. Hulp bij het afhalen van de aankopen.

N.v.t.

Odet

Super vriendelijk en toch sneller dan gedacht de tafel gekregen.

Mooi assortiment

Misschien iets meer keus met bv het tafelblad en poten waar je een salontafel van kunt maken dat zochten wij namelijk maar dat stond er niet!

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Hartelijk dank voor de goede beoordeling.
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Hartelijk dank voor de goede beoordeling.
Fijn dat de levering van de tafel sneller is gegaan dan gepland en dat u prettig bent geholpen.
Wij zijn dagelijks bezig om ons assortiment te verbreden en te verbeteren, dus wij nemen uw aandachtspunt graag mee.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Team Profijt Meubel Doetinchem

Arno

U-bank, fauteuil en eettafel gekocht bij dit Profijt-filiaal. Ondanks dat de bank een nieuw model (type Cardoli) betrof die in eerste instantie nog niet in de winkel stond, zijn we erg goed geholpen... U-bank, fauteuil en eettafel gekocht bij dit Profijt-filiaal. Ondanks dat de bank een nieuw model (type Cardoli) betrof die in eerste instantie nog niet in de winkel stond, zijn we erg goed geholpen door Natascha van Profijt Doetinchem. Zodra het model aanwezig was ben ik gebeld en is in alle rust en deskundigheid het gehele proces van afmetingen, bekleding en vulling doorgenomen. Met als resultaat dat we ontzettend tevreden zijn over de bank. Trouwens ook over de fauteuil en eettafel, maar dat was minder spannend ?

Oh ja, levertijd was lang, maar deels als gevolg van Corona.

Personeel voelt goed aan wat klant wil.

Nvt

Lex

Goed advies en snelle levertijd

Goede verhouding prijs-kwaliteit

Optie levering aan huis door eigen bezorger ipv afhalen

Abdulkarim

Good staff and good service and quality

Very helpful

Better if they send one of their staff with the transfer company

Jacqueline

Deskundige vriendelijke medewerkers

snelle levering

geen idee

Christa p.

Hele goed ervaring en goed geadviseerd door ingrid daardoor uitstekende keuze gemaakt.

Prima geadviseerd.

Marco

Super blij met de nieuwe bank, tevens een all in house service er bij aangeschaft. Je ontvangt dan impregneermiddel om zelf de bank te impregneren, dit moet voor het eerste gebruik. Helaas zijn ze... Super blij met de nieuwe bank, tevens een all in house service er bij aangeschaft. Je ontvangt dan impregneermiddel om zelf de bank te impregneren, dit moet voor het eerste gebruik. Helaas zijn ze vergeten dit te leveren, contact hierover loopt een beetje stroef en na een week hebben we het nog niet ontvangen, vandaag weer contact gehad, aan de telefoon konden de me niet helpen. Weer een mail gestuurd dus ik ga er van uit dat het nu dan toch wel verstuurd wordt.

Mooi assortiment, aandacht voor de klant bij verkoop

Als je een all in house service tegen extra kosten er bij koopt dat dit dan ook echt geleverd wordt, kan natuurlijk gebeuren dat er iets vergeten wordt maar dan verwacht ik dat er moeite gedaan... Als je een all in house service tegen extra kosten er bij koopt dat dit dan ook echt geleverd wordt, kan natuurlijk gebeuren dat er iets vergeten wordt maar dan verwacht ik dat er moeite gedaan wordt om dit op te lossen, nu heb ik het gevoel dat dat niet zo is want ik heb het nog steeds niet ontvangen maar er wel extra voor betaald.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe bank en prettig bent geholpen bij de aankoop.
Onhandig dat de impregneerpakketten niet zijn...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Onhandig dat de impregneerpakketten niet zijn meegeleverd bij het ophalen.
Uw melding is reeds bij ons bekend, wij streven ernaar dit zo snel mogelijk voor u in orde te maken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Knuvink

Als goed ervaren !!!

Klantvriendelijk

Ik heb afgelopen zaterdag een bank opgehaald aan de havenstraat verder alles netjes geregeld ,de bank stond al keurig in de vrachtwagen ,alleen bij terugkomst sleutel ingeleverd ,en dan zou ik... Ik heb afgelopen zaterdag een bank opgehaald aan de havenstraat verder alles netjes geregeld ,de bank stond al keurig in de vrachtwagen ,alleen bij terugkomst sleutel ingeleverd ,en dan zou ik denken kijk de vrachtwagen ff naar ,maar datdeed hij niet

E wolsink

Heel goed