1923 beoordelingen

1923 Reviews

Weijers

(Bewerkt)

Bij de aankoop vriendelijk en deskundig. Bij de afhandeling en het transport moeizaam en wijzen verkoop en service naar elkaar.

vriendelijke ontvangst

telefonische bereikbaarheid

Marrit Rave

Enige minpunt is de matige communicatie over onze tafel die vertraagd was.

Vaker communiceren als iets op zich laat wachten

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd en prettig bent geholpen!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd en prettig bent geholpen!
Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Wij streven ernaar u hiervan zo goed als mogelijk op de hoogte te houden.
In ons klantensysteem zien we dat er telefonisch contact met u is geweest, hierop volgend is met u gemaild.
We zullen intern bespreken of we hierin verbeteringen kunnen aanbrengen.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Bianca

Goed geholpen

Goede meubels

Levertijd wat korter

A. Ravesloot

Prettige ervaring

Professioneel geholpen

Jansen

Prima uitleg over de aan te kopen meubels

TW

Zeker in orde

Deskundigheid en winkelindeling

Bezorgen niet mogelijk.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Hartelijk dank voor uw complimenten.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een...
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Hartelijk dank voor uw complimenten.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf.
Het thuisbezorgen van meubelen brengt extra kosten met zich mee die wij u liever willen besparen.
We nemen uiteraard de mogelijkheden met u door als zelf afhalen niet gewenst is.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Schimmelpennink

Prima, klantvriendelijk, schoon, mooi assortiment, ruim opgezet EN EERLIJK en goed advies

Klantvriendelijkheid en eerlijk advies

Volgens mij hebben we serie " Dalby" daar missen we nog n klein bijzettafeltje bij voor naast de stoel. Zat niet bij de serie, wel jammer!
Verder alles, ook bank en relaxstoel en wandkleed,erg...
Verder alles, ook bank en relaxstoel en wandkleed,erg naar onze zin.

Op zich wel leuk, dat als je in t systeem kijkt en ziet wat n klant( al) heeft besteed om n kussentje o.i.d cadeau te doen.
N klein gebaar wat , zeker door mij, zeer zou worden gewaardeerd

W Lageschaar

Zeer te vreden

Goede service

Jesper Dieker

Leuke meubels verkopen en vervolgens een half jaar wachten op die zelfde meubels! Schandalig! Ook niet terug bellen als ze dat beloven.

Leuke verkoopster ene ingrid.

Zorg voor goede afspraken met je leveranciers, en koppel dit iedere keer weer terug naar de klant.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend vervelend dat uw verwachte levering meerdere keren is opschoven.
De verschuivingen in de levertijd zijn echt uitzonderlijk. Helaas hebben...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend vervelend dat uw verwachte levering meerdere keren is opschoven.
De verschuivingen in de levertijd zijn echt uitzonderlijk. Helaas hebben wij ook te maken met de gevolgen van Corona.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent.
Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard vinden wij dit ook zeer vervelend, om deze reden hebben wij u een tegemoetkoming aangeboden.
Wij streven ernaar u goed op de hoogte te brengen van de wijzigingen in uw order, wat hierin is misgegaan zullen wij intern bespreken. In ons klantencontact zien we dat u over de leverstatus van uw bestelling bent geïnformeerd.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Dank voor uw complimenten voor onze verkoopster, wij gaan deze aan haar doorgeven.
Het team van Profijt meubel Doetinchem

Renée

Ik ben in de winkel goed en deskundig geholpen. Ik heb wel 8 weken langer dan gezegd moeten wachten op mijn meubels. Toen ik hierover belde, werd mij gezegd dat er al contact met mij hierover was... Ik ben in de winkel goed en deskundig geholpen. Ik heb wel 8 weken langer dan gezegd moeten wachten op mijn meubels. Toen ik hierover belde, werd mij gezegd dat er al contact met mij hierover was opgenomen. Dit was echter niet zo. Bij het afhalen kreeg ik de verkeerde poten mee, dus ik moest weer terug. Gelukkig was dit wel snel geregeld.

Deskundig advies. Prijs/kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk.

Communicatie. Duidelijk aangeven dat het dus veel langer kan duren voordat je meubels er zijn. (corona)

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u deskundig en vriendelijk bent voortgeholpen.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u deskundig en vriendelijk bent voortgeholpen.
Spijtig dat u niet bent geïnformeerd over de wijziging in uw levering, dit is zeker niet de bedoeling geweest.
Wij streven ernaar u hiervan zo goed als mogelijk op de hoogte te brengen.
Prettig dat u snel de juiste poten heeft mogen ontvangen en nu mag genieten van uw aankoop.
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn, graag tot ziens in onze winkel!