1923 beoordelingen

1923 Reviews

nvt

Aankoop en afleveren perfect. Alleen nu al 2 motoren kapot. Merkwaardig maar ja. Deze 2 problemen zijn ook perfect afgehandeld. Kan ik allemaal niks van zeggen.

service perfect

motoren probleem?

Gradje

Prettige hulp bij het uitzoeken
Behulpzaam bij het in de auto krijgen van de stoelen. Prima kwaliteit prijs verhouding.

Behulpzaam, kennis van zaken.

Magielse

Goed.

Zie bovenstaande beoordeling

Wees duidelijk over de plaats waar xe meubels moeten worden afgehaald.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Ons externe magazijn is op nog geen 5 minuten rijden van onze winkel gelegen.
Bij onze balie hebben wij altijd...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Ons externe magazijn is op nog geen 5 minuten rijden van onze winkel gelegen.
Bij onze balie hebben wij altijd een routebeschrijving en adres klaarliggen, zodat u snel uw artikelen kunt ophalen.
Voor vragen en onduidelijkheden kunt u ook altijd contact met ons opnemen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Particulier

Goed overzicht

Mooie meubels en goed uitgelegd

Zo door gaan

Roberto

Verkoop en advies

Controleren of alles materialen erbij zitten

M

Slecht geïnformeerd over het zelf impregneren, na betalen van een flink bedrag.

Afhalen goede service met lenen van aanhanger.

Beter geïnformeerd willen worden over het zelf moeten impregneren van de meubels!! Slechte service, wel flink voor moeten betalen!! Hele nacht gezin wakker gelegen in de stank van het impregneren!... Beter geïnformeerd willen worden over het zelf moeten impregneren van de meubels!! Slechte service, wel flink voor moeten betalen!! Hele nacht gezin wakker gelegen in de stank van het impregneren! Dit viel ons vies tegen.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat u aangeeft niet voldoende geïnformeerd te zijn over het impregneren.
Het zelf aanbrengen van de spray is een bewuste keuze, het...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het zelf aanbrengen van de spray is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kunt doen. Uiteraard moet er wel goed geventileerd worden, zodra u de spray aanbrengt.
De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen en aan te brengen. Om onduidelijkheden te voorkomen, wordt dit ook vermeld op uw aankoopnota die we uiteraard met u doornemen.
Fijn dat het gebruik van de aanhangwagen u goed is bevallen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

A Kaal

Vriendelijk personeel...prachtige meubels bij jullie gekocht.....maar als er iets kapot is...sta op stoel.. dan is t n gehannes om de stoel gemaakt te krijgen....Verzekering geeft de schuld aan... Vriendelijk personeel...prachtige meubels bij jullie gekocht.....maar als er iets kapot is...sta op stoel.. dan is t n gehannes om de stoel gemaakt te krijgen....Verzekering geeft de schuld aan jullie..niet leveren van een kapotte
stang....na vele telefoontjes...t bericht breng maar terug naar Profijt....
April eerste melding gemaakt van kapotte stoel....dus service is ver te zoeken

Betere communicatie

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat u door een opstapeling van ongelukkigheden een vervelende ervaring met uw serviceaanvraag bij ons heeft gehad.
Uw melding en...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Uw melding en het rapport van de onafhankelijke servicedienst is bij ons bekend.
De duur van uw serviceaanvraag is gelukkig echt een uitzondering, wij vinden het uiteraard zeer spijtig dat de oplossing van het defect aan uw fauteuil langer duurt dan gepland.
Mede door de huidige situatie (coronacrisis) kan het voorkomen dat het leveren van onderdelen op zich laat wachten. Uiteraard neemt het niet weg dat wij dit goed met u moeten kortsluiten en bespreken.
Onze welgemeende excuses hiervoor! Wij houden uw melding nauwlettend voor u in de gaten. Wij hopen dat u gauw weer van uw fauteuil mag gaan genieten.
Uiteraard zien wij u graag weer in onze winkel verschijnen, de koffie staat altijd voor u klaar!

Familie van Huet

Heel goed,de verkoopster nam echt de tijd voor ons.

Klantvriendelijk

Niets

Bianca

Heel goed

goed

de levertijd wat korte

Harald Moes

Hoekbank gekocht

Ondanks eerste verkeerde bestelling (mijn fout die zeer vriendelijk werd opgelost) prima service!!!

Maandag ochtend open? ?