1923 beoordelingen

Klantvriendelijk

vriendelijkheid

vooral zo blijven

Te Braak

Vlotte adviseurs en goed advies

Bij het ophalen van de spullen ben ik vriendelijk en heb ik goede hulp gehad van de jonge man daar .?

Niets

Bannink

Veel keus goede uitleg en een prima advies

Weet ik niet

prijs/kwaliteit is goed

Giesen

1e keer prima, 2e x prima 3e x frustrerend 1e keer bankstel gekocht bij Ingrid, 2e keer tafeltjes + tv kast weet de naam niet meer van de verkoopster 3e keer Joris, aardige jongen maar niet deskundig.

Verkoopster Ingrid

1e keer perfect geholpen met bankstel, 2e keer perfect geholpen door ????, 3e keer door Joris, we bestelden een eethoek met 6 stoelen, in dezelfde kleur als het bankstel, ik kreeg de stalen en dacht... 1e keer perfect geholpen met bankstel, 2e keer perfect geholpen door ????, 3e keer door Joris, we bestelden een eethoek met 6 stoelen, in dezelfde kleur als het bankstel, ik kreeg de stalen en dacht dat het de goede kleur was, Joris heeft niet in de computer gekeken naar de kleurcode van de bank, wij hebben van die kleurcodes geen verstand. Bij aflevering waren het grijze stoelen ipv bruine, meteen gebeld na veel heen en weer gebel mochten wij ze terugbrengen(moesten een bus huren) zaten zelf zonder stoelen, inmiddels van fam. stoelen gekregen,nu blijkt dat wij bij de nieuwe stoelen een bedrag van 116,00 moeten betalen. We wilden het bedrag storneren op aanraden van mensen maar vonden dit te ver gaan. De service voor een aankoopbedrag van in totaal dit jaar bijna 5.000,00 is slecht. De afhandeling ook. We staan verbijsterd dat wij de annuleringskosten moeten betalen.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat uw derde bezoek aan ons niet goed is verlopen. Wij hebben contact met u hierover gehad en de annuleringskosten uit ons systeem gehaald en de miscommunicatie met u besproken.
Bij het bestellen van artikelen nemen wij altijd uw aankoop met u door om fouten en onduidelijkheden te voorkomen. Onze excuses dat hierin iets niet goed is gegaan en in eerste instantie een verkeerde kleur bekleding voor u was besteld.
Uiteraard wensen wij u veel plezier van uw aankoop en hopen u ondanks het misverstand in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Natalie Hunting

Prima,alles is goed geregeld

Leuke meubelen voor een betaalbare prijs

Geen idee

Bruil

Winkelervaring prima! Goed geholpen. Wel in eerste instantie erg opdringerig. Binnen 10 minuten 5x over gevraagd of ze me kunnen helpen, waarvan aantal keren dezelfde persoon. Lijk wel of ze... Winkelervaring prima! Goed geholpen. Wel in eerste instantie erg opdringerig. Binnen 10 minuten 5x over gevraagd of ze me kunnen helpen, waarvan aantal keren dezelfde persoon. Lijk wel of ze provisie krijgen?!

Uitstraling winkel, klantvriendelijkheid eb deskundigheid tijdens de verkoop zelf

1. Minder opdringerig. 2. Aandacht voor assortiment, veel hetzelfde. 3. Aandacht voor kwaliteit, de gekochte bank valt erg tegen helaas.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Fijn dat u aangeeft een prettige winkelervaring te hebben gehad en tijdens uw aankoop goed te zijn voortgeholpen.
Vervelend dat uw bezoek in onze winkel als opdringerig is ervaren, dit is zeker niet de intentie van ons team. We willen er uiteraard wel zeker van zijn dat wij u niet overslaan.
U geeft aan dat uw aankoop niet volledig naar wens is, graag zouden wij hierop een toelichting ontvangen. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.
Wij wensen u uiteraard alsnog veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Tugba Aydogdu

Top winkel

Goede kwaliteit

Wisman

op voorraad, dus gelijk meenemen

Geen verbeterpunten.
Ga op deze voet verder ?

Mevr Tuenter

Prettige ervaring, goed geholpen

goede voorlichting, ruime keuze, klantvriendelijk