1923 beoordelingen

1923 Reviews

Bokkers

Fijn geholpen

Kwamen voor specifieke serie waar we direct naar toe werden geleid

In gegevens op volgende pagina kun je niet invullen dat je als echtpaar/stel koopt. Beslist toch samen.

Gerrie

Prettig ontvangen en geholpen

goede plek

-Betalen en afhalen op 1 plek.
- evt. bezorgservice

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u een prettig ontvangst in onze winkel heeft gehad en goed bent voortgeholpen.
Wij hebben bewust gekozen voor de werkwijze in ons externe...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij hebben bewust gekozen voor de werkwijze in ons externe magazijn. Onze klanten kunnen omwille van de veiligheid van het personeel niet in het magazijn betalen. We willen immers altijd alle betalingsopties kunnen aanbieden.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf. Het thuisbezorgen van meubelen brengt extra kosten met zich mee die wij u graag willen besparen. Uiteraard nemen we graag de mogelijkheden met u door.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Sharon

Mooie bank gekocht. Uitstekend advies ontvangen van Anita. Levering was op tijd en ophalen ging prima ( ook in corona tijd!).
Helaas wel een klacht over een stofferingsfout. Hier krijgen we...
Helaas wel een klacht over een stofferingsfout. Hier krijgen we nog reactie op. Over die service kan ik dus nog niks zeggen.

Fijn advies ontvangen

Nog geen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor een bank en uitstekend advies heeft mogen ontvangen.
In deze huidige situatie (coronacrisis) streven we ernaar...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
In deze huidige situatie (coronacrisis) streven we ernaar zorgvuldig te leveren en u volgens de voorschriften goed voort te helpen. Fijn dat dit bij u ook het geval is geweest, prettig om te mogen lezen!
Uw serviceaanvraag is bij ons bekend en wordt zorgvuldig in de gaten gehouden. Ons serviceteam staat in dit soort situaties altijd voor u paraat, mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij wensen u ondanks uw melding veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Mathin Velthorst

Klantvriendelijk geholpen

Goeie afhandeling

Bij afhaal centrum, een bord aan de weg met profijt

henny

Goede kwaliteit en service

kwaliteit en keuze mogelijkheden

lange leverijd

Dank u wel voor het schrijven van de review.
Voor zelf samengestelde stoelen kan de levertijd wat langer zijn dan u zelf zou wensen.
Wij hopen natuurlijk wel dat het eindresultaat het...
Dank u wel voor het schrijven van de review.
Wij hopen natuurlijk wel dat het eindresultaat het wachten waard is geweest.
In ieder geval wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe meubels en de bijpassende eetkamerstoelen.

Blom

We hadden jaren geleden wat gekocht,toen beter advies.

Betere uitleg/advies over de te kopen stoel.....

Dank u wel voor het schrijven van de review.
Wij vinden het spijtig te moeten lezen dat wij niet aan uw en ons verwachtingspatroon hebben voldaan.
We zijn continue bezig onszelf te...
Dank u wel voor het schrijven van de review.
We zijn continue bezig onszelf te verbeteren via trainingen. Deze trainingen zijn gericht op het klantgericht handelen en het verkrijgen van een nog betere productkennis.
Bij het volgende bezoek aan onze winkel zullen wij zeker ons best doen om dit goed te maken.
Wij wensen u heel veel relaxte momenten met uw nieuwe fauteuil!

Pelgrim

Klantenservice /hulplijn

Duidelijk zijn in informatie mbt het in elkaar zetten van een bank. Er zijn geen gaten voorgeboord. Dus "die poten hoef je er alleen even onder te draaien" gaat mooi niet op.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Op deze manier kunnen wij ons blijven verbeteren.
Spijtig dat er wat onduidelijkheid was met betrekking tot de pootmontage. Dit was uiteraard niet onze bedoeling, wij proberen altijd helder te communiceren.
Fijn dat we u alsnog te woord hebben kunnen staan, zodat u nu kunt genieten van uw nieuwe hoekbank!

E. Koetschruiter

Mijn ervaring met profijt meubelen is goed.

fijne verkoopster, ook al weetje dat het haar vak is, toch geeft ze zo een persoonlijke draaii en aandacht dat het welgemeend en eerlijk is. Ook was men flexibel met de planning wbt het ophalen.

geen verbetertips.

René dw Goede

Zeer goed

Klantvriendelijk

Hendriksen

Goed, behulpzaam nemen de tijd voor je ,proberen dingen voor je uit bv bank wat voor tafel er mooi bij dtaat

Alles was en is top. Al vaker er wat gekocht

Zou niet weten