Positief

N.v.t

N.v.t.

Teleurgesteld

Er werd meegedacht

Omdat mijn man door een herseninfarct niets meer kan hebben we gevraagd of ze de oude leren stoel even wilden meenemen naar beneden (met de lift en ze hadden een steekwagen bij zich), zodat we die... Omdat mijn man door een herseninfarct niets meer kan hebben we gevraagd of ze de oude leren stoel even wilden meenemen naar beneden (met de lift en ze hadden een steekwagen bij zich), zodat we die in de garage konden zetten (Vlakbij de lift)
Maar ze wilden dat niet doen! Dat voelde zeer slecht. We wilden er wel voor betalen....

Geachte heer/mevrouw,
Onze excuses voor de ontstane situatie! Normaal gesproken bestaat de levering alleen uit het naar binnen brengen van uw aankopen. Er zijn echter momenten waarop er van richtlijnen afgeweken dient te worden. Dit was wat ons betreft zo'n moment.
We gaan de situatie bespreken met de bezorgers en we gaan dit in de toekomst anders afhandelen!
Mocht u hier nog vragen over hebben, dan bent u van harte welkom in de winkel voor nadere uitleg.
Profijt Meubel Emmen

Afgesproken levertijd van 6-8weken werd uiteindelijk 14weken. Na 8 weken zelf contact op moeten nemen om de status van de bestelling te weten te krijgen. Toen zou het binnen een week geleverd worden... Afgesproken levertijd van 6-8weken werd uiteindelijk 14weken. Na 8 weken zelf contact op moeten nemen om de status van de bestelling te weten te krijgen. Toen zou het binnen een week geleverd worden aan de winkel. Na 2 weken weer in de winkel geweest nog niet binnen. Na klacht aangeven was men zich van geen kwaat bewust. De spullen zouden gereed staan in een leenbus. Bus was volgens hen niet aanwezig. Uiteindelijk na veel aandringen een aanhanger meegekregen. De bus was overigens wel aanwezig bij ons vertrek en terugkeer... onverplaatst. Kortom hier komen we niet terug.

Geef fouten toe en bied excuses aan in dergelijke gevallen. Komt een stuk prfesioneler en klantvriendelijker over.

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het invullen van uw review. Helaas lopen levertijden van bepaalde leveranciers uit, hier proberen we continue bovenop te zitten. We vinden het vervelend om te vernemen dat u hier niet goed van op de hoogte bent gebracht. We zullen dit daarom intern bespreken en verbeteren.
Profijt Meubel is een afhaalformule, waarbij u op afspraak gebruik kunt maken van een bus of aanhanger. Zonder afspraak kan het zijn dat de bus aan een andere klant beschikbaar is gesteld. De vermelding op uw bon dat u gebruik wenst te maken van een bestelbus is op dat moment géén bindende afspraak. Deze afspraak wordt tijdens het telefoongesprek met u gemaakt. Helaas is er tijdens dit gesprek niet over de bus gesproken. We betreuren dit misverstand en ik hoop dat ik met mijn verklaring wat meer duidelijkheid heb kunnen geven over de ontstane situatie.
Ondanks uw vervelende ervaring met ons, wil ik u toch veel plezier wensen met uw aanschaf. Mocht u nog vragen hebben over het bovenstaande, dan bent u uiteraard van harte welkom in de winkel.
Profijt Meubel Emmen

I. Tomasjevskaja

Top winkel en personeel .

Alles duidelijk en vriendelijk.

Niks te verbeteren.

14 jaar geleden ook meubelen bij jullie gekocht. En 5 juni 2017 wederom nieuwe meubelen besteld en al binnen. Ik vind dat er genoeg keuze is in variatie van meubelen en wij slagen er in ieder geval... 14 jaar geleden ook meubelen bij jullie gekocht. En 5 juni 2017 wederom nieuwe meubelen besteld en al binnen. Ik vind dat er genoeg keuze is in variatie van meubelen en wij slagen er in ieder geval wel.

Wij hadden 1 schroef die niet paste, we hebben bij de gamma een vergelijkbare gehaald.

Lutke

Bank gekocht

Kwaliteit product

Beste familie Lutke,
Beste familie Lutke,
We schrikken van uw beoordeling en we zouden graag met u in contact willen komen om hierover te praten. We vinden uw mening erg belangrijk en we zouden hier graag van willen leren.
Ramon van der Sleen
Bedrijfsleider Profijt Meubel Emmen

Ook dit keer zijn we weer geslaagd bij Profijt Meubel. Vorig jaar een bankstel en nu een eettafel. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede adviezen en bereid de tijd voor je te nemen.

Goede adviezen. Personeel is bereid je van alles te laten zien en evt. zaken op zicht mee te geven.

Reuvers

Goed geholpen veel uitleg service is prima

Goede ervaring. We hebben er wel lang op moeten wachten. 19 februari besteld en 23 mei gebeld dat de bank er was.

De levertijd had wat korter gekund

van Dijk

Zelf rondgelopen en daarna om hulp gevraagd

Er zou ons een mail toegestuurd worden over garantie, deze niet ontvangen en bij afhalen werd verteld dat dit achter bij het magazijn geregeld zou worden. Bij het magazijn werd verteld dat dit in de... Er zou ons een mail toegestuurd worden over garantie, deze niet ontvangen en bij afhalen werd verteld dat dit achter bij het magazijn geregeld zou worden. Bij het magazijn werd verteld dat dit in de winkel geregeld moet worden. Toen zijn we maar zonder vertrokken. Hoop via deze weg nog iets te krijgen

Beste familie Van Dijk,
Beste familie Van Dijk,
Vervelend dat u bij het afhalen van uw eetkamerstoelen niet adequaat bent voorzien van de juiste informatie. Inmiddels is er per mail een certificaat van All-in House naar u onderweg. Mocht u die niet binnen een aantal werkdagen hebben ontvangen, dan verneem ik dit graag.
Verder wens ik u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen en wil ik u hartelijk danken voor uw review!
Ramon van der Sleen
Bedrijfsleider Profijt Meubel Emmen