Prima, alleen de verkoper had verkeerde maten van onze hoekbank opgeschreven. gelukkig kwamen we er thuis meteen achter.
dus via telefoon de maten veranderd! gelukkig maar! nu past ie perfect!

Winters

Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank

W. Hans

Goede service. Prettig geholpen.

Familie Snijder

Prettig en serieus.

We zijn zeer goed geinformeerd over een nieuw bankstel. Het bleek dat ons oude bank stel niet bij ons paste en daar zijn we nu pas achter gekomen door de uitleg van de verkoper. Dat is ons bij het... We zijn zeer goed geinformeerd over een nieuw bankstel. Het bleek dat ons oude bank stel niet bij ons paste en daar zijn we nu pas achter gekomen door de uitleg van de verkoper. Dat is ons bij het oude bankstel niets van verteld. Dus geen uitleg gehad toen maar ze hadden wel een bankstel verkocht en dat is na mijn gevoel waar het hun toen om ging. Maar we weten nu hoe het ook kan. Nogmaals bedankt.

Jaap Alting

Vriendelijke ontvangst, deskundig personeel. Op alle vragen een duidelijk antwoord.

Prima, deskundig advies en gratis aanhanger. Alleen is er tijdens de aankoop verzuimd mede te delen dat er 150 euro borg betaald moest worden. medewerkster loste dit prima op, kreeg aanhanger zo mee... Prima, deskundig advies en gratis aanhanger. Alleen is er tijdens de aankoop verzuimd mede te delen dat er 150 euro borg betaald moest worden. medewerkster loste dit prima op, kreeg aanhanger zo mee (zonder borg).

precies de juiste meubelen gevonden passen bij eerdere aankoop profijt groningen

nee

Goede snelle levering. Vriendelijk personeel

Klantvriendelijk

Barkast gekocht. Prima service en snelle levering.

Wim van den Brand

Prettige en vakkundige medewerkers in de winkel in Emmen

Goed, objectief advies.

de Lange