G. Ketelaar

Vriendelijk personeel die alle tijd en aandacht geeft. Duidelijk uitleg en mogelijkeheden van de artikelen. Ook de levering kon geschat worden.
Zou zeker de winkel aanbevelen.

Service

Snellere levering (ná plaatsen order)

Vriendelijke verkoper, die de tijd nam voor uitleg en mogelijkheden om mijn aankoop geheel naar mijn zin te voorzien.

De klantvriendelijkheid. Spraak mij enorm aan.

n

b

aflevering ging te gehaast. ik kreeg nauwelijks tijd om de meubels te controleren

Prima bediening en afhandeling

Prijs irt assortiment

Model Bankstellen gaan er wel heel snel uit. Vorige 2 jaar geleden al niet meer leverbaar.

Prima bevallen. Gaan zeker terug als we weer wat nodig hebben!

Niet

j.w.j.c. kruiswijk

Mn vrouw was tevreden
ik zelf minder ,je ziet dat er steeds meer jong en ondeskundig personeel wordt ingezet
om de kosten te besparen ,maar of dit werkelijk de toekomst is ??? Mn vrouw was tevreden
om de kosten te besparen ,maar of dit werkelijk de toekomst is ???
mijn advies leidt jonge mensen op door aan een oudere te koppelen ,investeer in de toekomst ,dan zult u uiteindelijk overwinnen

nee

zie hierboven
vandaag trouwens in Utrecht geweest toevallig bij profijt meubelen ,ook iets wezen halen
daar bijna onbeschoft behandeld ,daar gaan we dus nooit meer naar toe
het...
zie hierboven
daar bijna onbeschoft behandeld ,daar gaan we dus nooit meer naar toe
het komende jaar gaan we onze inboedel compleet veranderen i.v.m. een verhuizing ,maar ik betwijfel of profijt daar genoeg op inspeelt voor ons door zijn professionaliteit ,en dat is toch jammer ,we hebben toch een paar centen te besteden

vermei

Tot op heden goed.

Ze denken goed mee met de vragen die je hebt. Ze nemen ook de tijd voor de klant.

Wat wij erg jammer vinden is dat we een hele woonkamer hebben afgenomen inclusief bank en 2 fauteuils en dat we geen korting hebben gekregen. Uiteindelijk wel de 65 euro bezorgkosten maar dat weegt... Wat wij erg jammer vinden is dat we een hele woonkamer hebben afgenomen inclusief bank en 2 fauteuils en dat we geen korting hebben gekregen. Uiteindelijk wel de 65 euro bezorgkosten maar dat weegt niet op tegen het bedrag wat we hebben uitgegeven.

De beschrijving klopt ook niet helemaal. Na enig puzzelen en goed nadenken zijn we er toch uit gekomen.
B.v Bij de vitrinekast jonas KV6 stond bij het plaatsen van de voor-panelen aan de linkerkant schroef N 30mm en voor de rechterkant schroef S 40 mm. De reden hiervoor is onduidelijk.
Aan de zijkanten van deze kast was de linkerzijde aan de onderkant gelamineerd en de rechterzijde niet!!

De bank en de fauteuils zijn van stof en kwamen helemaal strak binnen.( Alles is geleverd op dinsdag 18 juli).
Dinsdag hebben we alles ingespoten en we zijn er pas vanaf woensdag 19 juli op gaan zitten.
Na een paar dagen zagen we bij alle armleuningen dat de stof wat losser is gaan zitten. Op maandag 24 juli zijn we zelf in de winkel in Gouda geweest voor een andere vraag en hebben dit ook daar gevraagd of dat normaal is. Ze gaven aan dat dit niet het geval is. Ook hebben we daar foto's van de leuningen laten zien.De verkoper was hier verbaasd over en adviseerde ons om het hierin te vermelden.

Van gils

Super klant vriendelijk

Positief, alleen duurde het selectieproces en het beantwoorden van de vragen wel ellenlang omdat alles handmatig opgezocht moest worden en er geen mogelijkheid was om in een computer te selecteren... Positief, alleen duurde het selectieproces en het beantwoorden van de vragen wel ellenlang omdat alles handmatig opgezocht moest worden en er geen mogelijkheid was om in een computer te selecteren wat er gewenst was. Dit zou letterlijk meer dan een uur gescheeld hebben.

ziet er tot nu toe allemaal goed en betrouwbaar uit

zorg dat er via een computer gekeken kan worden wat er allemaal is en wat het kost. Ook bij het bepalen van de uiteindelijke bank en de bestelling ervan zou het heel veel tijd schelen als dit via de... zorg dat er via een computer gekeken kan worden wat er allemaal is en wat het kost. Ook bij het bepalen van de uiteindelijke bank en de bestelling ervan zou het heel veel tijd schelen als dit via de computer mogelijk is.

Reactie Profijt Meubel Gouda:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit zeker mee en begrijpen goed wat u bedoelt. Om die reden zijn wij inmiddels al even bezig om dit proces te versnelllen en alleen nog maar met computers te werken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Team Profijt Meubel Gouda