Heel goed en vriendelijk personeel

Zeer goede hulp gekregen. Niet opdringerig en we konden lekker rustig rondkijken. Duidelijk advies gekregen over product en onderhoud. Een aantal meubels (kasten e.d.) gekocht die we een aantal... Zeer goede hulp gekregen. Niet opdringerig en we konden lekker rustig rondkijken. Duidelijk advies gekregen over product en onderhoud. Een aantal meubels (kasten e.d.) gekocht die we een aantal dagen later al konden ophalen. Zeker een aanrader!

Je krijgt de tijd en rust om je te oriënteren. Mensen staan professioneel voor je klaar wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Prima. Behulpzaam en adequaat .

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bark

M van een Wijngaard

We hebben eetkamerstoelen gekocht ik mocht er eerst een meenemen om thuis te passen wel een borg betaald naruurlijk maar mocht de stoel 2 dagen op proef houden. De hoogte was goed dus hebben we de... We hebben eetkamerstoelen gekocht ik mocht er eerst een meenemen om thuis te passen wel een borg betaald naruurlijk maar mocht de stoel 2 dagen op proef houden. De hoogte was goed dus hebben we de stoelen gekocht.

Vriendelijk en meedenkend personeel duidelijke uitleg.

Stevige meubels, snelle levering, goede en klantvriendelijke service

nee

nee

Goede info in de winkel.

goed geholpen in de winkel

levering; zomaar het artikel neerzetten en niet uitpakken. tijdens het weglopen zeggen... als er iets mee is kan u de winkel bellen.

Goede ervaring

goed assortiment

Levertijd voor ons product was lang