Ria van den Berg

Heel positief, wij zijn al vele vele jaren klant, evenals onze zoons, mijn moeder en broer. Je krijgt goed advies en vrijwel alles is mogelijk. In al die ca 30 jaar nooit een miskoop gedaan.

Er wordt echt tijd voor je aankoop genomen en goede uitleg, krijgt zelfs een staaltje van de kleur bekleding mee.

Blijf vooral zo klantvriendelijk doorgaan, bedankt voor al het woonplezier.

Wij zijn zeer blij met onze eettafel bank. Prima service.

Hulpvaardigheid prima.

M. Tielemans

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en direct vragen beantwoordt

Positieve ervaring

Het totaalbeeld was voor ons helemaal ok

Zou het niet weten

Van der Veer

Goede service

Goede service en goed bereikbaar

J Buitink

Leuke zaak vriendelijk personeel maar de wachtijd voor je geholpen wordt is veelste lang naar mij mening.

veel variatie in meubelen

we gingen de aanhanger halen helaas had deze een 7 polige stekker oud dus ging om een verloopstekker vragen binnen helaas niet de goeie aanwezig dus na 15 min wachten op de aanhanger niet kunnen... we gingen de aanhanger halen helaas had deze een 7 polige stekker oud dus ging om een verloopstekker vragen binnen helaas niet de goeie aanwezig dus na 15 min wachten op de aanhanger niet kunnen gebruiken dus heel het stuk voor niks gereden. mijn advies zorg voor goeie spullen.

Reactie Profijt Meubel Hellevoetsluis:

goededag ,
het spijt ons te horen dat het wachten op de aanhanger te lang duurde.
onze aanhanger heeft de "oude" 7 polige stekker, daar nog steeds meer dan 70 % van
de auto's...
goededag ,
het spijt ons te horen dat het wachten op de aanhanger te lang duurde.
de auto's deze heeft. we hebben een verloop liggen van 7 naar 12 polig, we zullen kijken waarom deze niet paste, daar we er nooit eerder problemen mee gehad hebben.
nogmaals onze verontschuldigingen voor het te lang moeten wachten.
Team Profijt meubel Hellevoetsluis

SVC dubbeldeman

Wij zijn zeer te spreken over Profijt Meubel in Hellevoetsluis. Ze zijn service gericht en denken mee met de klanten....wij hadden laatst een afspraak voor de boedelbak en die was er nog niet...er... Wij zijn zeer te spreken over Profijt Meubel in Hellevoetsluis. Ze zijn service gericht en denken mee met de klanten....wij hadden laatst een afspraak voor de boedelbak en die was er nog niet...er werd gelijk koffie aangeboden en een fles onderhoud voor onze stoelen omdat we een half uur moesten wachten.....dit hoef je niet overal te verwachten helaas ....dus van ons krijgt deze profijt meubel de Warme Douche.....

Meedenkend en niet....om er extra aan te verdienen

Niet dat ik nu kan bedenken

Correct en snel geholpen

M van Beek

Goede ervaring, goed geholpen aardige mensen

Trix Koole

We zijn prima geholpen met duidelijke informatie