Steenbergen R.

Zeer fijne winkel, geen opdringerige verkopers. Klantenservice supergoed

Goede service m.b.t bankstel ophalen (stond al klaar in aanhangwagen)
Gewoon goede service ( 7 jaar geleden ook hier een bankstel gekocht en nu weer) gewoon goed gevoel bij winkel en personeel

Ga zo door.

Patricia van Oorschot

Personeel zowel in de winkel als bij het afhaalcentrum zijn zeer klantvriendelijk

Goede service. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed

Duidelijkere instructie hoe de poten aan te brengen onder de bank

No nonsens , duidelijk , helder , netjes , kortom goed.

Gewoon goed ouderwets advies , zeer duidelijk geweest in wat de mogelijkheden zijn , en wat je krijgt !
Stof stalen waren ook lekker groot !

Corrie van Santen

Bij de aankoop van een bank, goed advies ontvangen. Levering conform planning en bij het ophalen alle medewerking ontvangen.

Heel vriendelijke verkoper

doorgaan op de ingeslagen weg

fam v d Zanden

Klantvriendelijkheid en kundigheid

Eigenlijk niet , ga zo door !

Iets te weinig contact in de winkel, verder keurig volgens afspraak geleverd

geen dingen beloven die niet zeker zijn.

Ben goed ge holpen , ruime sortering, ben alleen vergeten te vragen hoe ik de meubels moet onderhouden.de 8 weken klopte precies. en de prijs vond ik ook redelijk
het ziet er allemaal heel...
het ziet er allemaal heel robuust uit, dikke planken voor in de kast alles is goed overgekomen

de inrichting

nee

Ed Zwaans

Zeer goed en vriendelijk geholpen ook het ophalen en vervoeren was perfect geregeld bankstel was heel goed en netjes ingepakt toppie zal jullie zeker bij andere mensen aanraden.
wat ons...
wat ons betreft hebben jullie er een klant bij we zijn zeer tevreden

uitstekende informatie over stof,kleur,vulling en samenstelling bankstel.
zorgeloze verzekering van 5 jaar

nee

ria zwaans

Negatieve en posetieve dingen gelezen ik dacht ik ga er toch voor echt alles super was er zelfs veel eerder dan werdt gezegd ik dacht zelf het zal wel later worden maar nee uitstekend

ik had zelf al veel inlichtingen gedaan voor welk schuim erin inspuiten enz werd elke keer keurig geholpen ook met de kleur maar sta er gewoon van te kijken van de levering zo snel nog nooit mee... ik had zelf al veel inlichtingen gedaan voor welk schuim erin inspuiten enz werd elke keer keurig geholpen ook met de kleur maar sta er gewoon van te kijken van de levering zo snel nog nooit mee gemaakt twee keer langs geweest en toen besteld

nee nogmaals prima klanten moeten zelf ook echt weten waar ze voor gaan nogmaals nu eigen ervaring een 10 +

dominic kwik

Zeer klantvriendelijk personeel en hebben er al 2 x achter elkaar de meubelen gekocht

gratis aanhangwagen
vriendelijk/sociaal