Goed advies gekregen en er werd ruim de tijd genomen

Goede ervaring het zelf in huis brengen was iets moeilijker

meubels aan huis brengen

Ontzettend goed geholpen. Eén kleine omschrijving en we werden meteen naar de juiste bank geleid. TOP!!!

Goede voorlichting, hulpvaardig, knowhow van het personeel

ceelen

Op tijd geleverd zoals afgesproken

Saskia van der heijden

Prima zaak goede uitleg snelle levering vriendelijk personeel

Fransen

Goede benadering en advies. Vriendelijk contact met verkoop.

Mark

Zeer goed advies en prettig geholpen. Ik had meubels snel nodig, en kon ze de volgende dag al ophalen. Kreeg gratis leenbus mee. Super service!

Meedenken met de klant

Bas

We hebben hier een nieuwe hoekbank en fauteuil stoel gekocht voor onze nieuwe woning.

in eerste instantie waren we o.a. binnen gelopen, puur en alleen oriënteren en kijken.
Al...

Al snel stond er een verkoper bij ons welke ondanks on aangeven dat we puur en alleen kwamen kijken toch bleef aandringen om mee te lopen. Na dit een aantal keren te herhalen is hij uiteindelijk afgehaakt en zijn we alleen verder gelopen.
eenmaal rond liepen we tegen een bank aan welke ons erg aansprak, hier hebben we iemand erbij geroepen om tot een concrete prijs te komen. Helaas werden we voor ons gevoel niet serieus genomen en werd er na wat hoofd reken werk een prijs gemaakt, niets op papier gezet, niets uitgetekend puur een prijs. deze moesten we maar op onze telefoon opslaan.
dit viel ons niet lekker en zijn dan ook (na bestellen van de stoel waar we wel serieus genomen waren) gegaan.

na een aantal dagen vonden we de bank toch wel te mooi om te laten schieten, we zijn dan ook een keer terug gegaan en hebben een dame aangesproken over de bank. hier werden we serieus genomen en is er een goed gesprek en prijsopgave gekomen (welke fors lager was dan de verkoper welke we als eerste instantie spraken, +/- €500,- voor exact het zelfde).
we hebben een offerte gekregen en zijn dan ook gegaan.

3 dagen later zijn we terug gegaan om de bank in bestelling te zetten, ook hier werden we door de zelfde dame geholpen, vriendelijk en deskundig. Aanbetalen doen we absoluut en dit bleek dus geen probleem te zijn, bank besteld zonder aanbetaling en zijn met een goed gevoel terug naar huis gegaan.

na een aantal weken kregen we bericht dat onze bank binnen was, eerder als verwacht. nu nog wachten op de stoel, hadden namelijk afgesproken alles in 1x af te komen halen.
echter na verschillende contact momenten werd er 3x iets toegezegd wat dus niet waar bleek te zijn, conform de levertijd van de stoel.
De 4e keer boos opgebeld en eindelijk kregen we een serieus reactie en iemand die er achteraan ging en mij terug belde en de juiste datum doorgaf.

bank opgehaald en met jullie bus naar huis gereden, dit was goed geregeld.

over het algemeen wel te vrede, maar toch wel de nodige frustraties gehad.

ps. deskundig advies en klantvriendelijkheid onvoldoende door de mannelijke collega, de vrouwelijke heeft ons super vriendelijk geholpen.

de producten en de afhaalservice, dit was perfect en snel geregeld.

1. klant vriendelijkheid, je moest maar net de goede persoon treffen.
2. gewoon de waarheid spreken, in de winkel zelf en ook telefonisch n.a.v. onze vraag.

Nicky

Betere verwerking van online betaling..

Boudewijns

Van verkoop tot de meubels bij mij staan is het perfect geregeld

Vriendelijkheid van personeel