Goed geholpen en aardig personeel

Busje wat je mag lenen is super geregeld

Zou t niet weten

arnoud van den nieuwenhof

Redelijk

nee

levertijd is veels te lang

pierre

Vriedelijk afwachtend geduldig open en oprecht mee denkend
fijn

goede uitleg

nierts aan doen

Jane vd Velden

De bedrijfsleider is alles behalve klantvriendelijk en meedenkend. Er was een actie/opruiming in de krant die zeer onduidelijk vertaald stond met stoelen. De aanbieding zag ernaaruit dat 1 stoel... De bedrijfsleider is alles behalve klantvriendelijk en meedenkend. Er was een actie/opruiming in de krant die zeer onduidelijk vertaald stond met stoelen. De aanbieding zag ernaaruit dat 1 stoel met 40 euro korting was. Echter was dit de prijs voor zonder armleuning. De bedrijfsleider wilden niet meedenken in oplossingen want ik als klant zat hierin fout. Zelf ben ik assistent in een detailhandel bedrijf met een klachtencursus achter de rug. En les 1 geef nooit de klant de schuld en denk in oplossingen. Deze bedrijfsleider mag deze cursus ook gaan volgen. Tevens heb ik een garantie pakket gekocht en daar wilde hij zelfs niet in tegemoet komen met een bepaalde korting. Het is dat ik de stoelen echt graag wou hebben en heb ze later toch opgehaald.

De rest van het personeel is zeer klantvriendelijk.. 1 mevrouw gaf zelfs toe dat de actie zeer onduidelijk was en dacht zelf eerst ook dat deze in de korting waren

De bedrijfsleider die een klachtencursus gaat volgen!!!
Mijn eigen ervaring is Schouten en Nelissen.
De bedrijfsleider die een klachtencursus gaat volgen!!!
Mijn eigen ervaring is Schouten en Nelissen.
En als meneer tegemoet was gekomen had hij 100% meer goede mondelinge reclame gehad en tegenwoordig is dit zeker goud waard met alles online kunnen bestellen en concurrentie.

C. Martens

Klant vriendelijk

Vriendelijke verkopers en goed geholpen

Nee niets

Aike Martens

Mijn ervaring met uw bedrijf was van het begin tot het einde perfect...zonder flauwekulDe verkoop het advies de service en de afhandeling...geweldig

Ja de uitleg en eventuele andere mogelijk heden voor je beslist of je de aankoop doet

Ga vooral zo door... niks meer aan doen zeggen we hier dan haha

Caroline

We zijn prettig geholpen door een meedenkende adviseur.

Fijn. Makkelijk bedrijf. Goede hulp

Niet echt

Niet echt

Meubels gekocht.

Snelle levering van producten, goede prijzen.

Op internet een tafel gezien die er op de foto's mooi uitzag maar in het echt totaal anders was. Misschien duidelijkere foto's maken voor op de website.

Vegchel van

Vriendelijke meedenkende verkoopster . Levertijd wel later dan afgesproken . Bij aflevering was het bankstel al in de aanhangwagen we konden zo weg rijden. De bank zit prima .

Levertijd anders ,al van 3 familieleden gehoord dat de levering later als afgesproken