Was prima gegaan

Rosie stickel

Altijd goede service en altijd vriendelijk

Een fijne winkel vriendelijk personeel

snelle levering

Goede service en vriendelijk personeel

Goede prijs

Nee niet echt

M.de Groot

Heb nu voor de tweede keer een bank gekocht. Helemaal top.

Verhees

Zeer tevreden

goed advies gekregen ,denken met je mee , en heel vriendelijk te woord gestaan .

J.A.J.P. Verhoeven

Goed ontvangen. We kregen de tijd om zelf rond te kijken. Goed advies, duidelijke uitleg.

Vriendelijk en duidelijk. Prima.

Toevallig moeten wij van de service gebruik maken, iets waar winkel Helmond niets aan kan doen.
Zij moeten alles doorschuiven naar een internetoplossing wat je zelf moet invullen en afwerken. Het personeel kan jammer genoeg daar niets aan bijdragen. Dat voelt als een beetje in de steek gelaten, plotseling houdt de dienstverlening in Helmond op. In een keer lijkt het bedrijf heel ver weg.
Ik wacht nog op een reactie van de service. Dat mag ook sneller.

Prima ervaring.

Verbetering zou kunnen zijn dat wanneer je gebruik maakt van het gratis vervoer het fijn is dat bv bij ons de bank er al in staat. Thuis sta je dan voor een probleem. Het zou erbij gezegd mogen... Verbetering zou kunnen zijn dat wanneer je gebruik maakt van het gratis vervoer het fijn is dat bv bij ons de bank er al in staat. Thuis sta je dan voor een probleem. Het zou erbij gezegd mogen worden dat je iets moet regelen thuis of evt " hondjes" meeleveren.

Anja Kuunders

We hebben er onze bank gekocht. Goed advies gehad. Goede service. Daardoor zijn we een 2e keer geweest en hebben
relaxstoel gekocht. Toen we deze gingen afhalen hebben we weer 2 stoeltjes...
relaxstoel gekocht. Toen we deze gingen afhalen hebben we weer 2 stoeltjes gekocht.

De verkoper neemt alle tijd, goede service. En lekkere koffie!

Ilona maas

Heel goed!! Vriendelijk personeel