Maria Scheepers

Berrie Janssen

In alle opzichten positief

Correct, vriendelijk

J.A.J.M.M. Berkers

Eerste keer dat ik daar iets heb gekocht alles prima gegaan

nee

Hendriks

Zeer goede ervaring

Wij hadden onze bank 3 jaar geleden aangeschaft maar wilde een uitbreiding hierop. Werden uitstekend gewezen op eventueel kleurverschil dat op kon treden (wat gelukkig niet het geval was) Ook de... Wij hadden onze bank 3 jaar geleden aangeschaft maar wilde een uitbreiding hierop. Werden uitstekend gewezen op eventueel kleurverschil dat op kon treden (wat gelukkig niet het geval was) Ook de tijd die ze voor ons namen was uitstekend

Goed geholpen door Norbert. Wij wilden een niet te forse hoekbank met een geringe zitdiepte en een juiste zithoogte. In de winkel stond een groot aantal banken dat ons wel aanstond, maar de... Goed geholpen door Norbert. Wij wilden een niet te forse hoekbank met een geringe zitdiepte en een juiste zithoogte. In de winkel stond een groot aantal banken dat ons wel aanstond, maar de combinatie van niet te fors, met de juiste zitdiepte en juiste zithoogte hadden we nooit gevonden als Norbert ons niet geholpen had. We hadden dan de winkel verlaten, omdat er volgens ons niets was wat aan al onze wensen voldeed. Het advies heeft ons dus uitstekend geholpen. Een minuutje is dat ons niet gewezen is op het feit dat onder het lounchgedeelte hogere pootjes zitten dan onder de armleuning van het zitgedeelte. Op de order stonden alle poten even hoog vermeld. Als we dit hadden geweten, hadden we waarschijnlijk voor een andere poot gekozen.

Prima advies en alle tijd.

Danny

Klantvriendelijk, goed advies

Ik mocht een stoel meenemen om thuis te bekijken of deze bij het interieur pasde dat vond ik fijn

De garantie die je bij moet kopen vind ik jammer ik ging er vanuit dat ik een standaard garantie kreeg maar die zat er niet bij. Ik zou deze prijs in de vraagprijs verwerken.

Camps

Ben heel tevreden.

Goed geholpen met de aankoop

Clabbers

Goed geholpen verkoper Norbert heeft ruim de tijd voor ons genomen en mee gedacht in oplossingen betreft keuzes en Combie’s

Uitgebreid genomen voor advies

We hadden graag nog wat korting gehad op totaal prijs , maar dat was volgens verkoper niet mogelijk , hier zou hij boetes voor kunnen krijgen

Snelle en accurate aankoop
Prima medewerkers

Online rechtstreeks de winkel benaderd. Kreeg gelijk uitstekend advies

Eigenlijk geen verbeterpunten

Goed en vriendelijk personeel. We zijn suoer geholpen

Suoer goed advies gehad