Ik heb hier stoelen gekocht. Prima geholpen en prima service!

Ik vind het buiten bij het afhalen van de goederen niet erg duidelijk waar je moet zijn om je te melden bij iemand. Er is ook geen bel oid om iemand op te roepen (of in ieder geval nergens gezien).... Ik vind het buiten bij het afhalen van de goederen niet erg duidelijk waar je moet zijn om je te melden bij iemand. Er is ook geen bel oid om iemand op te roepen (of in ieder geval nergens gezien). Het is onduidelijk waar ik mijn auto kan parkeren op het terrein.

Nicole

Goed geholpen. Duidelijkheid m.b.t. Levertijden en afhaalformule. Prettige winkel om te komen.

Goede prijs kwaliteit

Uitstraling van winkel kan aantrekkelijker. Maar op zich is het allemaal prima!

Goede hulp bij keuze maken

tonnie

Ik ben voor de eerste keer bij profijt meubel geweest om een bank te kopen en wil zeggen dat het een top winkel is waar ze een ruime keus in meubelen van een zeer goede kwaliteit hebben ik was de... Ik ben voor de eerste keer bij profijt meubel geweest om een bank te kopen en wil zeggen dat het een top winkel is waar ze een ruime keus in meubelen van een zeer goede kwaliteit hebben ik was de eerste keer geslaagt met het kopen van een bank
super mooie bank 100% tevreden ik beveel iedereen deze winkel aan.

er word goed naar je geluisterd en zijn zeer behulpzaam top service.

de dienstverlening is al top.

Hans stienen

Goed en gezellige winkel, hij leek van buiten niet groot maar eenmaal in de winkel was er toch genoeg te zien.

Deskundig personeel die goede inlichtingen gaven op de vragen en ook de andere artikelen aanprezen.

Zoals altijd vriendelijk geholpen en goed advies meegekregen over het onderhoud van. Het meubel dus kort gezegt een goede en fijne winkel om te komen

janssen

Goed geslaagd.

was goed geslaagd met aanschaf van stoelen.

Alles goed gegaan

Alles makkelijk te regelen

Theo

Woon in Venlo, afstand naar winkel(Helmond) is best ver.

Thiel Thielen