J.H.A. Janssen

Vriendelijke en deskundige advisering. Maar vooral ook de aftersales zijn super! Een ten dele afgebroken zitting werd zonder problemen direct omgeruild, zeer klantvriendelijk!

Zie boven.

Voor ons vooralsnog niet.

st. Dichterbij

We hadden veel nieuwe meubels nodig en daarbij was het heel prettig dat de verkoopster van de ene winkel naar de andere winkel mee liep( deze bleken bij elkaar te horen)
Jammer is wel dat er...
Jammer is wel dat er geen ruimte was voor onderhandeling dus dat maakt het dat wij een volgend keer toch ergens anders kunnen gaan kijken

mee willen denken met de klanten wat betreft levertijd en betaling

minder hiërarchie door medewerkers verantwoordelijk te maken

Harm van den Heurik

Door het punt wat ik noem bij verbeterpunten zal ik dit bedrijf aan niemand meer aanbevelen.

Na het terug brengen van de bus die we hebben geleend moest er € 2,50 bij betaald worden omdat we een paar km te veel hadden gereden. Ik vind het heel erg triest dat ze zo'n klein bedrag gaan... Na het terug brengen van de bus die we hebben geleend moest er € 2,50 bij betaald worden omdat we een paar km te veel hadden gereden. Ik vind het heel erg triest dat ze zo'n klein bedrag gaan bereken als je daar een bank hebt gekocht van ruim 1500 euro.

Angela Claessens

Erg goed

Vriendelijk personeel, doen hun best voor je.

is prima zo

Anne Wammes/ joeke Janssen

We hebben niet 1 ding besteld maar wel 3 dingen ?? onze woonkamer ziet er weer geweldig uit!! Geweldig bedrijf! Wat gaan jullie leuk, maar doch professioneel met de klanten om.

De bank is prachtig en zit geweldig, tevens onze prachtige minot Eettafelstoelen!!

Maar wat de sfeer echt afmaakt is de Salontafel!

Geweldig geholpen door Remco en Norbert.

Norbert was heel zakelijk. Remco gaat mee in de sferen van de klanten. Geweldig om te zien hoe hij zichzelf blijft maar toch totaal “aanpast”

Deskundig, vriendelijk personeel. En spullen met
Kwaliteit voor een leuke prijs.

Leuk en passend personeel die verstand hebben van het assortiment en die echt met je meedenken

De administratie kan even onder de loep genomen worden. Ik ben zeer geduldig en zie overal wel de humor van in. Maar bij 3 bestellingen is er bij allen bij de administratie iets misgegaan

Anouk van dijk

Onze tv meubel en eettafel waren optijd. Helaas duurde het even voordat we onze salontafel kregen. Verder zijn we vriendelijk behandeld

Prima ervaring

Niets bijzonders. Gewoon goed

Geen verbeterpunten

Vriendelijk en goed geholpen

Bart Gruijters

Ik ben er uitstekend geholpen. Het personeel was nirt opdringerig en wel heel behulpzaam