Jennie

Mijn ervaring met Profijt daar ben ik heel tevreden mee.

Ik had een tv meubel gekocht waaraan in de achterwand voor de kabels geen gat in zat.
Ik moest toch ergens mijn kabels wegwerken,dus heb ik aan de verkoopster gevraagd of er iemand ( in het magazijn)een gat in de achterwand kon boren zodat ik mijn kabels weg kon werken.
Nu waren ze zo lief en hebben in de achterwand van mijn tv meubel een gat geboord.
Dat noem ik nu eens service.
Profijt krijgt van mij een duim omhoog.

De klantgerichtheid is hartverwarmend. Het verplaatsen van Simone in de woonbehoefte van mijn bijzondere broer was doeltreffend en effectief. Hij ging als een blijde en tevreden klant de deur uit.... De klantgerichtheid is hartverwarmend. Het verplaatsen van Simone in de woonbehoefte van mijn bijzondere broer was doeltreffend en effectief. Hij ging als een blijde en tevreden klant de deur uit. Chapeau Simone!

Peter

Als je bij Profijt Helmond binnen komt word je gelijk vriendelijk begroet door een van de dames en/of heren.
Je kunt er voor elk wat wils terecht op meubel gebied en/of decoratie. Voor vragen en/of advies op maat staan zij deskundig voor u klaar. Wat ik zelf heel prettig vind, dat als je spullen binnen zijn je ze zelf op kunt halen wanneer het je schikt.En heb je geen vervoer, geen nood want bij Profijt kun je gratis een bus huren. Je betaalt alleen een borg die terug krijgt bij retour bus. Tegenwoordig kun zelfs kiezen voor thuisbezorgen en in elkaar zetten van alles tegen een vergoeding. Oma Trees is hartstikke trots op het verkoop team. En de koffie smaakt er altijd.

Ze weten waar ze over praten en denken met je mee.

Levering zou beter kunnen maar dat zal op meerdere plaatsen niet anders zijn.