Goed. Mooie meubels voor weinig geld. Prima kwaliteit.

Trendy meubels die kwaliteit uitstralen, maar niet duur zijn.

Barelds

We werden keurig in de winkel geholpen ,
Zeer klantvriendelijk en zeer tevreden!!!!

Klantvriendelijk perfect voor elkaar!!!

hendriks

Leuk vriendelijk personeel , en goede service

ondanks dat we de eerste keer bij u goedkope meubels hadden gekocht , werd er zeer snel gereageerd en gerepareerd door profijt. dikke pluim

vind alleen de bezorg kosten van 80 euro behoorlijk hoog, helemaal omdat dit in dezelfde stad is

Nella van der Kooij

Dag van te voren rustig bank zitten kunnen doen om uit te proberen wat het beste zat.
Dag daarna met echtgenoot bankstel uitgekozen.

Vriendelijke benadering

Alice Kollen

Om een keuze te maken werd ik goed en deskundig geholpen en geadviseerd.

Goed en duidelijk advies.

Afleveren alleen tegen extra kosten, ook al is het in de plaats zelf. Jammer.

De bezorging sprong er echt uit. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur zou de bank bezorgd worden. Helaas moest ik rond 16.00 uur weg. Dat was geen probleem. De chauffeur wilde zijn route wel aanpassen of... De bezorging sprong er echt uit. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur zou de bank bezorgd worden. Helaas moest ik rond 16.00 uur weg. Dat was geen probleem. De chauffeur wilde zijn route wel aanpassen of hij zou wachten tot ik terug zou zijn. Super. Ook vriendelijk en zorgvuldig bij het uitladen.

Bezorging

de Jong

Niet voor herhaling vatbaar

zo het zo niet weten

De klanten beter informeren ,er graag er bij vermelden dat de geleverde goederen als een bouwpakket worden geleverd!!!.Ook bij aflevering de klant NIET direct laten tekenen,er is niet eens tijd om... De klanten beter informeren ,er graag er bij vermelden dat de geleverde goederen als een bouwpakket worden geleverd!!!.Ook bij aflevering de klant NIET direct laten tekenen,er is niet eens tijd om de goederen te controleren,wordt met de voet de doos naar voren geschoven,met dit is voor U en wilt U nu tekenen! Waardeloos!! Wij verwachten met kwaliteit- prijsverhouding toch wel klantvriendelijker te woord willen staan en geholpen te willen worden,jullie zijn immers geen IKEA .

Reactie Profijt Meubel Hoogeveen:

Geachte mevrouw de Jong,
Geachte mevrouw de Jong,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Hoogeveen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Uw reactie nemen wij mee in de besprekingen binnen ons verkoopteam. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, als u dat niet zo heeft ervaren met de verkoopster en/of tijdens uw bezoek bieden wij u hiervoor onze excuses aan.
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel plezier toe met uw nieuwe aankoop.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL HOOGEVEEN
D. Assen
(verkoopleider)

Eliene

Prima dienstverlening

Goede en moderne producten voor een prima prijs.

In de winkel wordt je pas laat begroet of welkom geheten . Dit kan nog wel wat klantvriendelijker. Voor de rest prima geholpen bij de bestelling.

Profijtmeubel Hoogeveen is een klantvriendelijke meubelzaak die haar klanten goed informeert en helpt. Dat is tenminste onze ervaring. Daarom bevelen wij Profijtmeubel bij iedereen aan.

Patrick Brouwer

Ik vind profijt meubel een mooie en nette en klantvriendelijkheid is heel goed