betaalbaar

winkel uitstraling vind ik persoonlijk iets te rommelig

Veel keus

Ze hadden het onderhoudspakket erbij vergeten te geven. Iets vriendelijker mag wel

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Hoogeveen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Onze excuses dat wij waren vergeten het onderhoudspakket gelijk mee te geven. Uw tip en verbeterpunt is terecht en hebben wij besproken in ons verkoopteam, hartelijk dank.

Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.

Pauline Smith

Slecht. 27 december 2015 een tafel besteld, er werd gezegd dat deze eind januari bij ons bezorgd zou worden, maar het duurde en duurde maar, uiteindelijk kregen we pas half april onze tafel. Drie... Slecht. 27 december 2015 een tafel besteld, er werd gezegd dat deze eind januari bij ons bezorgd zou worden, maar het duurde en duurde maar, uiteindelijk kregen we pas half april onze tafel. Drie maand later dan gepland. Ook kwamen we er hierdoor achter dat de service van profijt meubel niet super is. Je hebt niet het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Het is eerder dat jij als klant uberhaupt dankbaar moet zij je tafel 3 maand te laat leveren. In de winkel waren we in eerste instantie wel leuk geholpen. Ook is verder de service slecht. Je betaald 75 euro bezorgkosten, en daarvoor zetten ze het niet eens in elkaar. Er komen twee jochies en dat leggen het bij je in de kamer en dat is het. Bij andere meubelzaken ben ik gewend dat alles netjes naar binnen wordt gebracht, in elkaar wordt gezet en dat al het verpakkingsmateriaal weer netjes wordt meegenomen

Meer service geven, betere service geven, meer waardering naar de klant toe. Maar voor mij maakt het niks uit ik zal nooit van mijn leven meer iets kopen bij profijt en het ook iedereen afraden

Geachte mevrouw Smith,
Geachte mevrouw Smith,
Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over de levering. U heeft gelijk dat de levertijd te lang heeft geduurd. Hiervoor hebben wij u ook als compensatie 10% korting gegeven. Voor wat betreft de montage blijkt dat u op 27 december 2015 zelf heeft gekozen om het "zelf uit te pakken en zelf te monteren" en € 65,- heeft betaald voor de bezorging aan huis (zie de door u ondertekende verkooporder).

Kruit

Wij zijn zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg, en ze hebben goed met ons meegedacht en advies gegeven voor de beste keus. Wij zijn er zeer tevreden mee

De klantvriendelijkheid en de duidelijke uitleg.

S.Hagen

Heel positief, niet opdringerig, klantvriendelijk

het eerlijke advies
mogelijkheid om kosteloos aanhanger te lenen
geen aanbetaling

Klomp

Bij de verkoop ging alles goed. In Assen de tafel gekocht en in Hoogeveen de kast. Alles zou in een keer bezorgd worden.
Ik zou hier niet gauw meer iets kopen. Slechte afhandeling zie...
Ik zou hier niet gauw meer iets kopen. Slechte afhandeling zie verbeterpunten en tips.

Bij het verkopen gaat alles goed.

Je word aan het lijntje gehouden. Wees eerlijk naar de klant toe. Ik moet steeds bellen. Je wordt zelf niet gebeld.
Kast en tafel bij jullie besteld. Na 4 weken maar eens bellen. Kast wordt...
Kast en tafel bij jullie besteld. Na 4 weken maar eens bellen. Kast wordt over 2 weken geleverd. Na die 2 weken zelf weer gebeld. Nee de kast moet nog uit....... Komen. Profijt komt niet met een oplossing. Kan de tafel dan wel bezorgd worden??????
Maar ik betaal niet 2 keer bezorgkosten. Ehhhhh ja bel u zo terug. . Vind het niet erg om op iets te wachten maar wees dan eerlijk. Uiteindelijk na 3 maand de kast geleverd.

Geachte mevrouw Keizer,
Geachte mevrouw Keizer,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet is gegaan zoals wij graag zouden zien en daarvoor bieden wij u onze excuses aan. Uw verbeterpunten hebben wij intern besproken binnen ons verkoopteam. Uw kast hebben wij uiteindelijk kosteloos nageleverd en hopen dat u deze afhandeling als positief heeft ervaren.

(verkoopleider)

Goed contact, duidelijke uitleg en perfecte bezorging

Goed en vriendelijk geholpen.

Jopie

Leuke toko.

Leuke verkopers

Ga zo door

padding

Al eerder meubels gekocht was prima.

was allemaal in orde.

nee.