Prima geholpen, zowel bij het samenstellen van een offerte als bij het doen van de uiteindelijke aankoop. Goede service en gedegen advies passend bij onze situatie

Kennis van zaken, goed advies

Lutgendorp

We hebben er een bank gekocht

Het is een winkel waar je een betaalbare bank kunt halen, met een jong gezin is een hele dure bank geen optie. Met een aantal jaar moet je toch weer een nieuwe bank..... En bij andere winkels zijn... Het is een winkel waar je een betaalbare bank kunt halen, met een jong gezin is een hele dure bank geen optie. Met een aantal jaar moet je toch weer een nieuwe bank..... En bij andere winkels zijn ze veel duurder.

nee

Ik heb een aantal maanden geleden een dressoir en een salontafel gekocht.

Veel verschillende dingen in het assortiment en zeer goede kwaliteit.

Erg blij met mijn nieuwe stoelen en de adviezen over materialen en kleuren

Erg klantvriendelijk personeel wat met je meedenkt

misschien gratis bezorgen?

Positieve ervaring met het bedrijf niks mis mee. ( ervaring alleen in Hoogeveen) Alleen de levertijd zou iets korter mogen

Een goede ervaring nu mooie meubels voor een mooie prijs

Prijs en kwaliteitverhouding goed

Uitstraling van verkoper had iets beter.

Goed, netjes te woord gestaan en ruime keuze.Alleen ben ik zelf maar eens gaan bellen of onze bank al op het hoofdkantoor binnen was gekomen en ja hoor daar stond hij al.Was Door de winkel zelf nog... Goed, netjes te woord gestaan en ruime keuze.Alleen ben ik zelf maar eens gaan bellen of onze bank al op het hoofdkantoor binnen was gekomen en ja hoor daar stond hij al.Was Door de winkel zelf nog niet gebeld

Timmerman

Zeer goed, voor herhaling vatbaar. Ook een aanbeveling voor familie en vrienden.

Een ruim assortiment.