Erg vriendelijk, klantgericht, niet te opdringerig. Kortom prima. Alles verliep uitermate soepel.

vriendelijk en ervaren personeel in Hoogeveen. weet waarover hij praat, komt afspraken na

arjan engels

Goed klantgericht

W. Doldersum

Wij hebben meubels gekocht en zijn vriendelijk geholpen.

Jammer dat de meubelen geprijsd zijn exclusief montage kosten. Zo lijken de prijzen goedkoper dan ze zijn. En valt het afrekenen tegen.

M.keijzer

Ervaring goed, maar vreemd dat er over een afstand van 1 kilometer niet bezorgd wordt, maar een tarief van 65 euro wordt berekend.

bezorgkosten in verhouding met de bezorgafstand. Nu te hoog

Reactie Profijt Meubel Hoogeveen:

Geachte mevrouw Keizer,
Geachte mevrouw Keizer,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Hoogeveen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
De winkel in Hoogeveen bied een afhaalmogelijkheid, het gratis gebruikmaken van de aanhangwagen en bezorging aan huis. Mogelijk is dit niet geheel duidelijk bij u overgekomen. Wij zullen dit meenemen in ons verkoopteam overleg.

Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL HOOGEVEEN
D. Assen
(verkoopleider)

Winters. A

Levering 2 weken later dan afgesproken. Levering verder goed verlopen. Afgesproken tijd van bezorging 3 uur vroeger
dan afgesroken. Bezorger heeft wel zolang gewacht tot wij er waren....
dan afgesroken. Bezorger heeft wel zolang gewacht tot wij er waren. Meubels leken eerst goed, later bleek er toch een
afwijking in de rugleuning van de bank te zitten (de vulling zakt naar beneden, waarschijnlijk door te weinig vulling of
omdat stukjes vulling niet helemaal goed zijn (er zitten harde stukjes tussen de vulling of het is ander materiaal wat er
tussen is gekomen, maar het is niet goed.

Verkoper had veel tijd voor ons, gaf goede adviezen en uitleg.
Verkoper ging goed om met verstandelijk beperkte zoon voor wie deze meubels bestemd waren.
Aflevering op zichzelf goed.

Als de hoofdvestiging in Groningen afwijkt van de afspraken dient deze ook het fileaal op de hoogte te brengen, want deze
wist in eerste instantie van niets.
De klant krijgt dan...
wist in eerste instantie van niets.
De klant krijgt dan verschillende berichten en weet dan niet waar deze aan toe is en het scheelt bellen heen en weer.

K.Dolsma

Geweldig leuke winkel met groot assortiment en goede service

hele goede service.

nee eigenlijk nie, want wij hebben het altijd goed gehad bij profijt.

Karolien Klasens

We hebben een mooi bankstel gekocht

Goed advies gekregen van de verkoper,de bank bevalt heel goed
Vlekjes van de honden zijn goed te verwijderen,de stof blijft mooi

Brink

Goed bedrijf! Levering eerder dan verwacht.

Als je op je mail niet te bereiken bent, dan een telefoonnummer vragen aan de klant zodat je contact met de klant op kunt nemen.