Wil van den Berg

Het sterkste punt was dat ik in diverse winkels vele relaxstoelen heb 'gepast' waarin ik te weinig lekker rechtop kon zitten en dat de eerste stoel die ik zag bij Profijt die me wel wat leek me... Het sterkste punt was dat ik in diverse winkels vele relaxstoelen heb 'gepast' waarin ik te weinig lekker rechtop kon zitten en dat de eerste stoel die ik zag bij Profijt die me wel wat leek me perfect paste, dus hulde aan de inkoper.

mariska zwiep

Goede en vriendelijke service

leuke bankstellen en veel keuze voor een mooie prijs

We hebben nieuwe bank gekocht en alles was prima voor elkaar.

was prima,er viel te onderhandelen. het bezorgen was prima op tijd en ze gingen keurig met de nieuwe bank om.

geen verbeterpunten. was prima voor elkaar.

Ger Oving

Heel goed

Omdat wij in Hoogeveen wonen , toch ook even bij Profijt meubel binnen gestapt. Wij waren eerst ij een meubelzaak in Rogat de Wij geweest en konden daar ook vinden wat wij wilden hebben.
Omdat wij in Hoogeveen wonen , toch ook even bij Profijt meubel binnen gestapt.
Wij werden keurig begroet en na een tijdje aangesproken of men ons kon helpen. Ja was het antwoord.
Wij vertelden waar wij geweest waren en dat is een compliment geen slecht woord over het andere bedrijf. Top dat was mede de reden om zaken te doen. Dat is Klatnwaarde en Klant vriendelijkheid naast een goede prijs kwaliteit verhouding.
Top

neen

Aankoop zitfauteuil

Afhaalmoment strak tegen sluitingstijd was geen probleem na telf. overleg

Goede en ontspannen sfeer

Fijne en goeie service.

Geen.

Positief

nee

nee

Corien

Vriendelijke en gastvrij

Looproute is uitstekend, zo mis je geen enkel product.

Warmels

Mooie winkel met betaalbare meubels
En ook nog eens een snelle levering

Kreeg twee mails vlak achter elkaar die allebij iets anders zijden 1 dat het wat langer duurde andere dat de bank donderdag klaar stond

Heel fijn geholpen

Klantvriendelijk