Eetkamer stoelen gekocht

Mogelijkheid om aanhanger gratis te gebruiken

nee is prima

I. Ensink

Meubels uitgezocht in nov 2014, zouden bezorgd worden in week 8, omdat dressoir niet leverbaar was. ( vond dit wel een lange levertijd) kregen echter een mail dat de meubels in week 11 pas geleverd... Meubels uitgezocht in nov 2014, zouden bezorgd worden in week 8, omdat dressoir niet leverbaar was. ( vond dit wel een lange levertijd) kregen echter een mail dat de meubels in week 11 pas geleverd zouden worden terwijl bij andere filialen het dressoir wel op voorraad was. Nadat ik hierover heb gemaild en vond dat dit geen goede reclame was voor Profijt omdat op de site staat van snelle levertijden, hebben wij de meubels toch in week 8 bezorgd gekregen, hoe dit dan toch kan weten we niet maar we zijn er wel erg blij mee!

Bezorgen en plaatsen van de meubelen

J. Brunsting

Wat ik heb besteld, is en volgens afspraak, en op tijd, en goed afgeleverd.

We werden vriendelijk begroet en na rustig te hebben rond gekeken vroegen we om advies. we kregen een prima uitleg en na een paar dagen deken en overleggen thuis werd de keuze een bank van Profijt... We werden vriendelijk begroet en na rustig te hebben rond gekeken vroegen we om advies. we kregen een prima uitleg en na een paar dagen deken en overleggen thuis werd de keuze een bank van Profijt Meubel Hoogeveen. Ook toen we de bank kwamen bestellen werd alles nogmaals goed uitgelegd!!

J.Mol

Prima op alle punten

heel goed advies en zeer klantvriendelijk

Een klantvriendelijk bedrijf met een uitgebreid assortiment aan meubelen. Ook werden we erg vriendelijk geholpen en was het personeel heel behulpzaam bij het maken van de juiste keuze.

Erg goede service van vriendelijk personeel

n.v.t.

Bos

Zeer goed als we weer iets nodig hebben komen we met plezier weer

Duide;lijke afspraken data kunne we wat mee

hendriks

Vriendelijk personeel goed geholpen advies was prima,bij ophalen was een la stuk maar service is uitstekend binnen een week vervangen en geplaatst, wij komen zeker nog eens terug !!!!