M. Tuten

Super! We hebben een bank gekocht die in alle kleuren en maten leverbaar was. We zijn erg tevreden over de mogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding. Geen opdringerig personeel!

Normaal personeel, niet opdringerig en je krijgt zeker niet het gevoel dat je iets wordt aangesmeerd.

In Zwolle zit er nog een..

T. van Echten

We zijn netjes geholpen en we konden de kast binnen de afgesproken levertijd ophalen, waar we blij mee waren!!

We kwamen gericht zoeken en zijn vrij vlot geslaagd..

De kasten waar de verlichting niet incl. is, de prijskaartjes ernaast hangen of op het kaartje zetten excl. verlichting, ipv de kaartjes achter in de kast te hangen zodat je ze niet gelijk ziet..

Kragt

Goeie service...

Ik heb een fijne ervaring met Profijt Meubel Hoogeveen. Alles was naar wens.

Mijn meubels hebben vrij lang op afroep gestaan. Ik heb hiervan geen vervelende telefoontjes gehad van wanneer ik mijn meubels geleverd wil hebben. Ook het enthousiasme van het personeel in de... Mijn meubels hebben vrij lang op afroep gestaan. Ik heb hiervan geen vervelende telefoontjes gehad van wanneer ik mijn meubels geleverd wil hebben. Ook het enthousiasme van het personeel in de winkel als wel van de mensen die de meubels bezorgd hebben waren heel erg fijn.

Jan Benter

Ik had al in diverse meubel zaken rond gekeken totik tenslotte profijt meubelen zag op de geven in hoogeveen, stap er naar binnen en heb een kwartier rondgehangen en zag een bankstel dat wel wat... Ik had al in diverse meubel zaken rond gekeken totik tenslotte profijt meubelen zag op de geven in hoogeveen, stap er naar binnen en heb een kwartier rondgehangen en zag een bankstel dat wel wat leek op wat ik wel wilde proberen even opzitten en even op gelegen de maat genomen en ja dat was het ook met de tweifelaar het bed vab 120 bij 200 CM en de koopo was rond het personeel stond mij vriendelijk te woord en kreeg bij de directe bestelling een heerlijk kop koffie aangeboden en mijn vriendin uiteraard dito een leuk stel personeel was er aanwezig die mij informatie gaven ook over de perferreren van de bank maar dat hoefde voor mij niet dus was priema zo als ik weer eens wat nodig ben ga ik maar gelijk naar profijt meubel daar vint ik vast wel wat ik dan zou willen service is een punt en het brengen en monteren ook geweldig gewoon goed

Ja ik vint de opstelling van de meubels bankstellen precies zo als in een bepaalde woningen kunnen voorkomen je kan zien aan de oppervlakte van de gesugereerde kamer hoe je het kan opstellendievese... Ja ik vint de opstelling van de meubels bankstellen precies zo als in een bepaalde woningen kunnen voorkomen je kan zien aan de oppervlakte van de gesugereerde kamer hoe je het kan opstellendievese hoeken waren er gezet geefd een goede uitstekende sugestie en wat ook een punt is vint ik het heldere daglicht verlichting.

wat kan een klant verbeteren als u als comersiele handellaar uitstekend heefd geetaleerd in uw oppervlakte van de zaak ik heb wel eens hele slegte opstellingen gezien maar hier is het perfect.

Hoogeveen prima

verkoper denkt met ons mee en heeft er voor gezorgd dat we direct onze gewenst meubels kregen via ander filiaal

neen

jan pater

Heel goed uitleg over alles vooral met het bankstel wat wij gekocht hebben , heeft de verkoopster het prima gedaan
want wij hebben nogal wat laten aanpassen,dat is prima gedaan.
want wij hebben nogal wat laten aanpassen,dat is prima gedaan.

Ook bij aflevering goed geholpen door magazijn bediende i.v.m. het lenen van de aanhangwagen.

alles met alles een heel goede ervaring met het personeel.

ja de omgang met het personeel zeer goed

nee

K. Kooiker

Positieve ervaring. goed voor elkaar

ik heb geen verbeterpunten. het was de eerste keer, dat we bij Profijt waren, maar we komen beslist weer.

Het is een netjes bedrijf en erg klantvriendelijk