Een in het oog springende winkel te Hoogeveen, mooie locatie. Nette en verzorgde winkel

Moderne uitstraling. Prijzen zeer acceptabel

Verkoopster wist net iets te weinig van ons gekochte product en collega om hulp. Ze was m.i. niet helemaal op de hoogte van mogelijkheden t a.v. ons product. Wel vriendelijk en behulpzaam. Ietwat te... Verkoopster wist net iets te weinig van ons gekochte product en collega om hulp. Ze was m.i. niet helemaal op de hoogte van mogelijkheden t a.v. ons product. Wel vriendelijk en behulpzaam. Ietwat te zakelijk

Daniël Balsala

Goed!

Goede uitleg en service tijdens de aankoop!

Als er vertraging is op de lever datum! De klant hiervan op de hoogte stellen d.m.v. Een telefoontje!

L. Luders

Goed geen opmerkingen

Er wordt tijd genomen voor de klant.

Forse prijzen voor assessoires

Goed, klant gericht en de koffie was pittig. natuurlijk stond mij het meubilair ook erg aan

het verpakken van de goederen die ik afgehaald heb. Het was dus goed verpakt. Vriendelijke mensen en de prijs kwaliteit is goed. geen klagen dus

Jans

Onlangs vier eetkamerstoelen gekocht en waarschijnlijk binnenkort nog 1 of 2 fauteuils.

Vriendelijke ontvangst. Je krijgt alle vrijheid om rond te kijken met advies indien gevraagd, of als men merkt dat dit gewenst is. Ontspannen sfeer in de winkel.

Nee, na de laatste verbouwing en ruim opgezette inrichting een prettige winkel.

De service was geweldig fijn, mijn man mocht een paar keer goed uitproberen hoe de bank zou liggen , kreeg goed advies met hoogte en diepte en welke mogelijkheden er zijn om te voldoen aan onze... De service was geweldig fijn, mijn man mocht een paar keer goed uitproberen hoe de bank zou liggen , kreeg goed advies met hoogte en diepte en welke mogelijkheden er zijn om te voldoen aan onze wensen. Super.

Zie bovenstaand verhaal over onze ervaring

Geen verbeterpunten of tips

Willem Maris

Wij zijn zowel in Assen als Hoogeveen heel netjes geholpen vriendelijk personeel.

R.M. Bomhof

Goede ervaring, advies wanneer je erom vraagt, geen opdringerige verkoop.

anninga

Goed erg vriendelijk

Als de bestelling klaar is even een belletje doen ipv mail...sommige mail komt in de spam map en niet iedereen leest dat...

jaap

Zeer goed

Men neemt alle tijd om naar onze wensen te luisteren,ook omdat wij binnenkort de rest van de spullen gaan vernieuwen komen wij daar graag terug !!