Joke Groen

Prettig geholpen

Prijs-kwaliteit verhouding

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Bedankt voor de review mevrouw Groen,
Goed om te horen dat u prettig bent geholpen.
Graag tot ziens.

Annet Spanninga

Op zoek naar een nieuwe bank in jullie filiaal te Hoorn werden we heel prettig bijgestaan door Shirley. Ze nam alle tijd voor ons en bood ons koffie aan. Shirley dacht goed met ons mee en voorzag... Op zoek naar een nieuwe bank in jullie filiaal te Hoorn werden we heel prettig bijgestaan door Shirley. Ze nam alle tijd voor ons en bood ons koffie aan. Shirley dacht goed met ons mee en voorzag ons van deskundig advies!

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Spanninga,
Wat fijn dat Shirley zo goed met u mee heeft gedacht en u heeft voorzien van deskundig advies.
Veel plezier van de nieuwe bank.
Graag tot...
Bedankt voor de beoordeling mevrouw Spanninga,
Veel plezier van de nieuwe bank.
Graag tot ziens, dan staat de koffie weer klaar.

Cor Broers

Was op 20-07-2024 in de winkel in Hoorn waar ik werd geholpen door Jamal heel aardig en deskundig ik heb een eethoek kast en salontafel gekocht nadat Jamal alle verschillende opties met mij had... Was op 20-07-2024 in de winkel in Hoorn waar ik werd geholpen door Jamal heel aardig en deskundig ik heb een eethoek kast en salontafel gekocht nadat Jamal alle verschillende opties met mij had doorgenomen ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijk en assortiment deskundig

Zou het niet weten

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Bedankt voor de beoordeling meneer Broers,
Wat leuk dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel en de hulp van Jamal.
Graag tot ziens.

Fam. Oud

Wij zijn erg fijn geholpen met het uitzoeken van 2 relaxfauteuils door Shirley. Ze had enkele goede tips wat betreft de zithouding en grote van de stoelen. De stoelen zijn besteld en we gingen met... Wij zijn erg fijn geholpen met het uitzoeken van 2 relaxfauteuils door Shirley. Ze had enkele goede tips wat betreft de zithouding en grote van de stoelen. De stoelen zijn besteld en we gingen met een goed en tevreden gevoel huiswaarts .

Vriendelijk en professioneel personeel

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Bedankt voor de review familie Oud, wat leuk om te horen dat u zo fijn geholpen bent door Shirley, en dat u goede tips heeft gekregen.
Wij wensen u alvast veel plezier van de nieuwe...
Wij wensen u alvast veel plezier van de nieuwe relaxfauteuils.

Johnny Jacobs

Afgelopen week, op een rustige doordeweekse dag deze meubelzaak in Hoorn bezocht op zoek naar een wandkast voor in de woonkamer. We werden vriendelijk ontvangen door Shirley en Jamal, waarbij er... Afgelopen week, op een rustige doordeweekse dag deze meubelzaak in Hoorn bezocht op zoek naar een wandkast voor in de woonkamer. We werden vriendelijk ontvangen door Shirley en Jamal, waarbij er vrijwel meteen werd gevraagd of we of wilden rondkijken of dat ze misschien konden assisteren. Ook werd er gevraagd of wij misschien koffie of water wilden tijdens het rondlopen. Nu wilden wij dat wel en ons oog viel meteen op de wandkast die daar vlakbij stond. Uiteindelijk hebben we, zonder daarbij gepusht zijn, besloten om de aankoop te verzilveren. Tevens was de klik met beide heel prettig en bijna familiair te noemen, wat alleen maar wil aangeven dat het erg relaxed en prettig over kwam. Een zekere aanrader om hier eens te gaan kijken als u op zoek bent naar knappe meubelen voor een vriendelijke prijs en dito verkoopteam.

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Meubels die half uit elkaar liggen, sneller verwijderen

Bedankt voor de review meneer Jacobs,
Wij zijn blij te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent door Shirley en Jamal.
U omschrijft precies zoals wij ook willen werken.
Wij wensen u veel...
Bedankt voor de review meneer Jacobs,
U omschrijft precies zoals wij ook willen werken.
Wij wensen u veel plezier van de nieuwe wandkast.
Graag tot een volgende keer.

M.C.Visser

Geweldige ervaring,goed advies en heel vriendelijk geholpen,+koffie

Goed advies bij de aankoop

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw Visser.
Wat goed om te horen, dat u een geweldige ervaring had, en goed advies heeft gekregen.
En dat onder het genot van een lekker bakkie...
Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw Visser.
En dat onder het genot van een lekker bakkie koffie,

familie Rood

Veel keus, vriendelijk personeel

betaalbaar

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling familie Rood,
Fijn dat er voor u veel keuze was en leuk om te horen dat u ons personeel vriendelijk vind.
Team Profijt...
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling familie Rood,

Lia Tielen

Wij zijn goed geholpen door Shirley .
Ik vind haar erg vriendelijk en professioneel.
Ik ging met een tevreden gevoel over onze aankoop weer naar huis.

Mooie en stijlvolle meubels.
Ik kom er graag

Niet

Bedankt voor de review mevrouw Tielen,
Bedankt voor de review mevrouw Tielen,
Wat fijn dat u goed bent geholpen door Shirley, en dat u met een tevreden gevoel weer naar huis ging. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe tafel en stoelen.

Edwin

Top winkel

Erg goed en vriendelijk geholpen door Noortje en er werdt gelijk koffie aangeboden door een meneer Top

Bedankt voor de beoordeling Edwin,
Wat leuk om te horen dat u goed en vriendelijk bent geholpen door Noortje.
Koffie staat de volgende keer weer klaar.

Frans

Uitstekend

Ze nemen de tijd met de klant, vriendelijk en deskundig in hun uitleg over in ons geval de hoekbank

Niet de vanaf prijs, dat zorgt voor ruis

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Bedankt voor de review meneer Boot, fijn om te horen dat u vriendelijk en vakkundig bent geholpen.
Graag tot een volgende keer.