D C Dammen

Verkopers en aanbod

Er zaten te weinig schroeven bij de kast ook ontbraken er schroeven voor de achterkant .De poten onder het bankstel zetten was niet te doen

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Geachte meneer / mevrouw Dammen,
Bedankt voor het invullen van de review.
Geachte meneer / mevrouw Dammen,
Bedankt voor het invullen van de review.
Indien u nog geen nieuwe schroeven heeft ontvangen dan horen wij dit graag zodat wij deze alsnog voor uw kunnen opvragen.
Vervelend dat u moeite heeft gehad met het monteren van de poten. Over het algemeen zijn de poten met een accuboor goed te monteren.
Wij wensen u veel woonplezier van de meubels.
Profijt Meubel Hoorn

Alie Vriend

Heel behulpzaam,nam de tijd,heerlijk gewinkeld

hele goede verkopers/ster.behulpzaam en vriendelijk.

nee

Keizer HFB

Zeer goed

veel keus aanwezig en deskundig personeel

pa.schuitemaker

Daar ben ik wel over te spreken

ja men weet wel waar ze over praten tijdens je koop beleid

ja ik vind het belachelijk dat je zoveel moet betalen voor thuis bezorging en als je meer produchten heb gekocht dat je hier ook apart moet voor betalen terwijl alles op een adres wordt geleverd

Dekker

Erg goed

Leuke meubelen en accessoires

Meer licht in de winkel, bij het combineren is licht belangrijk.

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Beste meneer / mevrouw Dekker,
Bedankt voor de tip.
Profijt Meubel Hoorn

Jan en Alie van Roode

Zeer positief.

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Schouwink

Heel tevreden. Goed geholpen, geduldig en goed geadviseerd.

Vriendelijk en geduldig

Ga zo door

Verheijen

Heel goed aardig personeel samen oplossingen zoeken dus heel blij nu met tafel en stoelen

C.Willemsen

Met de veranderingen in de showroom is het nog makkelijker geworden om te kiezen en dus prettiger winkelen. Rustig de tijd kunnen nemen om zelf de opties te kunnen kiezen, daarna met hulp van... Met de veranderingen in de showroom is het nog makkelijker geworden om te kiezen en dus prettiger winkelen. Rustig de tijd kunnen nemen om zelf de opties te kunnen kiezen, daarna met hulp van verkoopster rustig alle opties kunnen bespreken en met het benodigde aanbevelen het juiste besluit kunnen nemen. Niet de eerste keer en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat wij een eventuele aankoop zullen doen.

Zie mijn beschrijving bovenstaande. Klantvriendelijkheid staat zeker bovenaan. Kennis van zaken.

Annet

Prima bedrijf, goed personeel, totaal niet opdringerig.

Zeer vriendelijk personeel.

De gebruiksaanwijzing ontbrak over hoe je het in elkaar moest zetten, ik had het prettig gevonden als die erbij had gezeten.