Melissa

nvt

nvt

C van Leijenhorst

In één woord top!

Supergoed en klantvriendelijk geholpen in de winkel door Jamal, die veel kennis heeft van de producten en alle tijd nam om ons te helpen bij onze keuze. Echt geen enkele druk ervaren, we konden... Supergoed en klantvriendelijk geholpen in de winkel door Jamal, die veel kennis heeft van de producten en alle tijd nam om ons te helpen bij onze keuze. Echt geen enkele druk ervaren, we konden zonder meer onze tijd nemen om na te denken over onze potentiële aankoop. Best wel uniek als ik het vergelijk met andere meubelzaken. En dan ook nog waar je voor je geld in goede prijs-kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader!

Een topzaak! Gewoon op dezelfde weg doorgaan dus.

Wendy Terpstra

Commercieel. Bestellingen/maatwerk kunnen niet gewijzigd worden. Dus zit ik nu met een bank van 1500€ die straks niet meer past.

De keuze in stoffen en kleuren

Bij bijvoorbeeld Budget Homestore nemen ze producten van klanten die niet tevreden zijn met hun keuze terug. Dat is een mooi concept.
Ik kwam anderhalve week na mijn order al naar de winkel...
Ik kwam anderhalve week na mijn order al naar de winkel met de vraag de order on hold te zetten, maar dat was niet mogelijk, dus zat ik de volle levertijd uit, heb ik de bank opgehaald en op de foto gezet voor marktplaats in de hoop dat ik er niet te veel op verlies, of sterker nog, de duurste bank die wij ooit kochten, gewoon naar de stort/kringloop moet brengen omdat ik mijn huis volgende maand bij de verkoop leeg op moet leveren en hij niet in ons nieuwe huis past.
Nu dus gekozen voor een bank van Budget Homestore.

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Geachte mevrouw Terpstra,
Uw bestelling is maatwerk en wordt op speciale stof en maat besteld.
Geachte mevrouw Terpstra,
Uw bestelling is maatwerk en wordt op speciale stof en maat besteld.
Indien mogelijk passen wij dingen aan maar soms is die mogelijkheid er niet, omdat een product dan al te ver in het bestelproces is.
Wij vinden het vervelend dat we niet meer voor u hebben kunnen betekenen.
Profijt Meubel Hoorn

Ans Smidts

Belangrijkste ervaring heb ik beschreven; dat is de klantvriendelijkheid.

De klantvriendelijkheid is prettig. Na een aantal bezoeken worden wij herkend. De afspraken over levering zijn helder en duidelijk.

Minpuntje is dat we zelf niet goed de voorwaarden voor bescherming van onze bank hadden gelezen. Goed om nog beter te wijzen op het gebruik van spuitbussen ter bescherming van de bank met mogelijk... Minpuntje is dat we zelf niet goed de voorwaarden voor bescherming van onze bank hadden gelezen. Goed om nog beter te wijzen op het gebruik van spuitbussen ter bescherming van de bank met mogelijk nadelige gevolgen voor het milieu.

Menno Ritsema

Mooi bankstel gekocht bij Profijt Hoorn
Bevalt prima
Grote teleurstelling dat de levertijd 4 maanden was ipv afspraak

Vriendelijk en deskundig advies

Levertijd onaceptabel lang 4 maanden!!!!

Monique Kother

Goed en deskundig geholpen, heel behulpzaam met alles en goede adviezen.

heel geduldig en goed geholpen met uitzoeken bank en dan nog de bijbehorende stof en kleur

levertijd had vertraging maar dat ligt niet aan de winkel.

Laura Mens

Goede service. Erg vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen en je deskundig advies geven.

M.t Hollander

Dank je wel service afd voor de aangeboden oplossing.ik ben er blij mee.

Caroline Sint

Bankstel gekocht voor mijn moeder, dinsdag besteld & zaterdag zat ze er al thuis op!

Vriendelijkheid, behulpzaam & duidelijkheid.naa

Naam doet goedkoop aan, terwijl als je in de winkel komt de uitstraling prima is.

José Leegwater

Ik heb alle hulp, als positief ervaren.

De deskundigheid ,en vriendelijkheidvan het personeel.

Zou ik niet weten.