F Beuse

Weer geweldig geholpen bij de aankoop van onze eethoek.

Meedenken in mogelijkheden, er werd opgezocht welke bekleding onze bank had en aangegeven dat stoelen van de eethoek dezelfde bekleding kon krijgen.

Niets

Van ophem

Dat heb ik op het einde gedaan

De bank was niet te bezichtigen in hoorn, maar wel in wervershoof bij pronto.daar zijn wij naar toegeweest
En hij stond daar. Toen wij weggingen bij pronto zei Theo korver wel kijken niet kopen,dat vond ik niet zo klant vriendelijk.

Aniek Markosian

Heel professioneel

Alles is goed verlopen

Geen verbeterpunten

Gitta Veldt

Mijn ervaring met bedrijf staat eigenlijk al bij "sterke punten" beschreven

Goede verkoper, niet aandringend maar wel prima advies en erg klantvriendelijk!
Leuk dat er appelflapjes en wraps waren! Gezellig!
Bij het bezorgen van de bank kregen wij de pootjes er...
Goede verkoper, niet aandringend maar wel prima advies en erg klantvriendelijk!
Leuk dat er appelflapjes en wraps waren! Gezellig!
Bij het bezorgen van de bank kregen wij de pootjes er niet goed onder en is Jamal thuis komen kijken en heeft hij het gedaan, dat vond ik superservice!

nee zou ik niet zo snel weten

J. Buijsman

Heel goed geholpen.

Ada van de poel

De probleem met de bank is zo goed opgelost ben er heel erg blij om

Ik schreef deze revieuw effe omdat ik terugkom van de vorige revieuw sorry dat ik zo boos een revieuw had geschreven maar ik ben blij dat we met uw bedrijf tot een goede afhandeling zijn gekomen... Ik schreef deze revieuw effe omdat ik terugkom van de vorige revieuw sorry dat ik zo boos een revieuw had geschreven maar ik ben blij dat we met uw bedrijf tot een goede afhandeling zijn gekomen over de bank.

Vestering

Enorme klantvriendelijkheid van de medewerkster. Ze dacht echt goed mee en wist nog dat ik eerder geweest was en met welke meubels ik toen bezig geweest was. Top!
Mooie moderne meubels voor...
Mooie moderne meubels voor een vriendelijke prijs.

nee

rene ruitenberg

Zit nu al meer dan 2 weken te wachten op antwoord van Profijt naar aanleiding verkeerd geleverde poten onder bankstel.
Al 2 x gebeld naar Profijt met als antwoord dat ze meteen contact...
Al 2 x gebeld naar Profijt met als antwoord dat ze meteen contact zullen opnemen naar aanleiding van mijn klacht.
NIET DUS.....

Bel of neem contact op met de klant als hij /zij daarom vraagt, en laat de klant geen 2 of meer weken wachten.

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Beste familie Ruiterberg,
Bedankt voor de feedback.
Beste familie Ruiterberg,
Bedankt voor de feedback.
Helaas was er iets niet goed gegaan met de ontvangst van de service melding waardoor de aan melding van de service vertraging heeft opgelopen. Wij hebben contact gehad met elkaar en de service is nu opgepakt en in behandeling genomen.
Profijt Meubel Hoorn

spigt

Prima geholpen in hoorn, levering tijd goed ingeschat.

goed advies vrolijke uitleg

nee