Genc

Ik voelde mij als klant zeer gewaardeerd en welkom heeft eerlijk gezegd mijn verwachting overtroffen!

Ik ben heel goed te woord gestaan met mijn aankoop ook tips meegekregen en mijn verwachtingen zijn heel goed gemanaged!

Geen!!!

A.j.kool

Zeer vriendelijk geholpen

Dolf Clarenburg

We zijn vriendelijk geholpen in de winkel en ook bij het afhalen. Het is alleen jammer dat de leuning van 1 van de stoelen zodanig ingedrukt is door de strakke verpakking dat deze een rafelige rand... We zijn vriendelijk geholpen in de winkel en ook bij het afhalen. Het is alleen jammer dat de leuning van 1 van de stoelen zodanig ingedrukt is door de strakke verpakking dat deze een rafelige rand heeft, die niet meer wegtrekt.

Levertijd en nazorg.

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Geachte meneer Clarenburg,
Bedankt voor u reactie.
Geachte meneer Clarenburg,
Bedankt voor u reactie.
Via onze website www.onzemeubelen.nl kunt u bij profijtmeubel een service aanvraag doen voor de armleuning van uw relaxfauteuil. Onze service dienst gaat dan samen met u kijken naar een passende oplossing.
Profijt Meubel Hoorn

F. Koopman

Eigen bezorg service, die het binnen aflevert/ in elkaar zet

Johan Wiggerink

Prettig geholpen door vakkundig personeel!

Pijl

Prima. Geen specifieke opmerkingen. Ben tevreden over het geheel genomen.

Vind de bezorgkosten uitermate hoog. Moet toch anders kunnen, naar mijn idee.

Bakker

Alle afspraken zijn goed nagekomen. Toen een verbindingsstuk tussen twee bankdelen bij het uitpakken bleef afgebroken is ook snel in een oplossing voorzien.

Veel keuze in stof, poten, zitcomfort en leuningen per model.

Als je in de winkel tot een aankoop over gaat worden alle formulieren wel erg vaak ter controle doorgenomen, dat wordt op een gegeven moment irritant. Het is goed bedoeld, dat er geen misverstanden... Als je in de winkel tot een aankoop over gaat worden alle formulieren wel erg vaak ter controle doorgenomen, dat wordt op een gegeven moment irritant. Het is goed bedoeld, dat er geen misverstanden ontstaan, maar op het moment dat je ook echt accoord gaat moet het voldoende zijn. En dan niet nogmaals alles doornemen.

Martin Dijkstra

Dubbel gevoel. In de winkel keurig geholpen en er werd echt de tijd voor je genomen. Alleen het nakomen van afspraken en daar duidelijk over zijn ze niet goed in.

Klantvriendelijk en deskundig in de winkel. Nemen tijd voor je

Geen afspraken maken die niet haalbaar zijn. Bankstel has 4-6 weken levertijd. Ons werd verteld dat hij binnen
In 4 weken wel geleverd zou zijn. Levertijd op website werd ruim 2 Weken...
In 4 weken wel geleverd zou zijn. Levertijd op website werd ruim 2 Weken overschreden. En niemand in de winkel die probeert uit te zoeken wanneer het bankstel binnenkomt. 'het kan vandaag over morgen zijnn' werd een paar keer verteld. Leuk om te horen als je oude bankstel al weg Is.

Timmermans

Heel fijn geholpen, niet te opdringerig. Heel veel mooie keus en nog betaalbaar. Ook moet gezegd worden dat de bezorgdienst die jullie gebruiken heel goed werk doet.

Kennis van zaken

Ga zo door