Sandra

Wij zijn goed geholpen door Madeleine. Een hele vriendelijke vrouw, die goed en kundig advies geeft. De bank is erg mooi en van goede kwaliteit! Bovendien erg klantvriendelijk geholpen ook door Joep... Wij zijn goed geholpen door Madeleine. Een hele vriendelijke vrouw, die goed en kundig advies geeft. De bank is erg mooi en van goede kwaliteit! Bovendien erg klantvriendelijk geholpen ook door Joep en Stan. Wij komen nogmaals terug. Bedankt iedereen.

Groet,
Fam. Willemsen

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Sandra. Super dat jullie zo goed geholpen zijn door Madeleine in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank! Mocht er nog wat... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Sandra. Super dat jullie zo goed geholpen zijn door Madeleine in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank! Mocht er nog wat zijn, weten jullie ons te vinden. Tot de volgende keer bij Profijt Meubel Huissen.

Richard

Leuke verkoper

Vriendelijk personeel

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Bedankt voor je mooie review Richard. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Michiels

Goed geholpen, deskundig advies.

Goede prijs kwaliteit

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Robin. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Engelhard

Goed fijne winkel

Goede overzicht

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Wouter

Top

Klantvriendelijk en goeie service. Gratis huurbus, super!

D Kieft

Prima vlot en duidelijk

Prijs kwaliteit

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega's je vlot en duidelijk hebben geholpen. We horen het graag als we onze service nog verder kunnen verbeteren. Vriendelijke... Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega's je vlot en duidelijk hebben geholpen. We horen het graag als we onze service nog verder kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Bertie en Jos Nijtmans

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen door Madeleine
en bedankt voor de koffie

alles

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Bertie en Jos, bedankt voor jullie 5-sterrenreview! Super om te horen dat onze collega Madeleine jullie goed, vriendelijk en vakkundig heeft geholpen onder het genot van een kopje koffie. Veel... Hi Bertie en Jos, bedankt voor jullie 5-sterrenreview! Super om te horen dat onze collega Madeleine jullie goed, vriendelijk en vakkundig heeft geholpen onder het genot van een kopje koffie. Veel woonplezier gewenst van jullie nieuwe meubel(s)! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Fam Romijn

Mooie trendy meubels voor een betaalbare prijs. We zijn erg fijn geholpen door Stan, rustig met kennis van zaken, hij denkt goed mee. Ook heel fijn dat we de staaltjes voor de bankstof meekregen. We... Mooie trendy meubels voor een betaalbare prijs. We zijn erg fijn geholpen door Stan, rustig met kennis van zaken, hij denkt goed mee. Ook heel fijn dat we de staaltjes voor de bankstof meekregen. We zien erg uit naar de komst van de hoekbank, wandkast en het audiomeubel!

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi familie Romijn, super om te horen dat onze collega Stan jullie fijn en deskundig heeft geholpen. Hartelijk dank voor jullie mooie review en alvast veel plezier gewenst van jullie nieuwe hoekbank,... Hi familie Romijn, super om te horen dat onze collega Stan jullie fijn en deskundig heeft geholpen. Hartelijk dank voor jullie mooie review en alvast veel plezier gewenst van jullie nieuwe hoekbank, wandkast en audiomeubel! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Akkerman

Fijne winkel, niet opdringerig

Goed advies gekregen bij de aanschaf van onze hoekbank

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Het doet ons goed te horen dat onze winkel je goed is bevallen, net als het advies. We wensen je dan ook alvast heel veel zitplezier met de nieuwe... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Het doet ons goed te horen dat onze winkel je goed is bevallen, net als het advies. We wensen je dan ook alvast heel veel zitplezier met de nieuwe hoekbank namens team Profijt Meubel Huissen.

Petra

Heel goed

Gastvrij ontvangen, duidelijk wat je krijgt.
Behulpzaam

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Petra, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en goed geholpen bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubel(s). We hopen je... Hi Petra, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en goed geholpen bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubel(s). We hopen je snel weer in onze winkel terug te zien. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen